Blog Başlık

  • Mart 07, 2022

    Kreş okul çantası satın alırken, çocuğunuzun boy ve kilo uygunluğuna göre kullanım kolaylığı sağlayacak ürünlere özellikle yönelebilirsiniz. Çünkü çocukların okul çantalarının ağırlığı beden sağlıkları açısından ileride olumlu ya da olumsuz sonuçlar doğurabilir. 

    kreş okul çantası, kreş okul çantası modelleri, çekçekli okul çantası kreş, kreş okul çanta
  • Mart 05, 2022

    Atlat misali, sırtımızda her gün kendi “küçük” dünyamızı taşıyoruz. Çantalarımız sayesinde gün içinde ihtiyacımız olan her şey ulaşabileceğimiz mesafede olmaya devam ediyor. Her ihtiyaca yönelik tasarlanan bu çantalar, giderek de çeşitlenmeye devam ediyor. Gerçekten hayat kolaylaştıran en büyük icatlardan biri değil mi? Hatta sadece kadınlar değil erkeklerde sıklıkla kullanmaktadır. Ancak bu yazımızda konuyu biraz daha öznele indirgeyerek ve kadınların çanta seçiminde daha hassas olmasından ötürü, kadın sırt çantası modellerini inceleyeceğiz.

    Sırtımızdaki Dünyamız! - Kadın Sırt Çantası Modellerimizi Hala İncelemediniz mi?
  • Mart 04, 2022

    Biz kadınlar için cüzdanlarımız önemlidir. Yeri gelir dışarı sadece onu alıp çıkarız. Bundandır ki, cüzdanımızın iç kapsamı ve duruşuyla ilgili belirli taleplerimiz olmaktadır. Örneğin, fazlasıyla kart taşıması gereken bir kadın, cüzdan modelini ona göre seçmektedir. Öte yandan, genelde küçük çanta taşıyan bir kadın için ise daha küçük kadın cüzdan modeli bir ihtiyaçtır.

    Her İhtiyaca Yönelik Kadın Cüzdan Modellerinden Kısa Bir Seçki!
  • Mart 03, 2022

    Benetton çanta modelleri çok geniş bir tasarım çeşitliliğine sahiptir. Bu nedenle birçok farklı kombinde yer alabilir. Artık klasik ve sıradan çanta-ayakkabı kombinleri yapmaktan sıkıldıysanız sizlere birkaç önerimiz olacak. Çok basit detaylar ile oynamalar yaparak veya renk seçimlerinizde farklılıklar yaratarak klişeleşmiş kombinlerin dışına çıkabileceksiniz. Herkesin çok sevdiği Benetton çantalar özellikle de sokak modasında görünen yaratıcı parçaları süslemekte en popüler olanlardan biridir. Benetton çanta çeşitleri neredeyse her zevke, tarza ve moda akımına uyum sağlayacak geniş yelpazeye sahip olduğu için, spor giyimden klasiğe, özel günlerden tutun günlük giyime kadar hemen hemen her tür görünüme yakışıyor. Bu yüzden de Benetton çantalar ile kombin yapmak oldukça kolay bir hal alıyor!

    Benetton Çantalar İle Kombin Yapmak Zor Mu?
  • Mart 02, 2022

    Banka kartları, kredi kartları, marka kartları, market kartları, kimlik kartı… Saymak dahi yorucu! Bu kadar kartınız var ve hepsi de bir yerlerde işinize mi yarıyor? Ki hele erkekler için kartlar zaruri bir ihtiyaçtır. O halde normal cüzdanlar şöyle dursun, bence birlikte kartlık cüzdanlara bir göz atalım.

    Kartlarınız Artık Yük Değil! – Erkek Kartlık Modellerinden Kısa Bir Seçki…
  • Mart 01, 2022

    Anaokulu ve ilkokul çağlarındaki çocuklar için sevilen çizgi film kahramanlarından oluşan okul çantaları yıllardır en popüler ürünlerdendir. Çocukların keyifle kullandıkları ve okul sürecinde bu tarz okul gereçlerine sahip olmak onları motive eden unsurlardan biridir. Çocuklar sevdikleri çanta ve okul gereçleri sayesinde daha düzenli, mutlu ve neşeli olurlar. Bu nedenle birbirinden şık ve kaliteli Monster High çanta modellerini eBavul olarak sizlere sunuyoruz!

    Çocukların En Sevdiği Monster High Çanta Modellerini Keşfedin!
  • Şubat 28, 2022

    Okul hayatında belki de en çok kullandığımız ama hiç fark etmediğimiz ürünlerden biri olan iki bölmeli kalemlik tıpkı bir cüzdan gibi daima yanımızda bulunur. Özellikle küçük yaşlarda önemsiz ve gereksiz gibi görünse de biraz ilerde işleri ne kadar kolaylaştırdığını fark ettiğimiz iki bölmeli kalem kutusu çeşitleri severek kullandığımız bir eşya haline dönüşür. Şimdi gelin iki bölmeli kalem kutusu bizlere ne gibi avantajlar sağlıyor, birlikte keşfedelim!

    İki Bölmeli Kalemlik Ürünlerinin Sağladığı Avantajları Keşfedin!
  • Şubat 26, 2022

    Tatiller yetişkinler için bile heyecan verici iken çocukların neşesini anlamak da bu açıdan mümkün. Fakat bu heyecan ve neşenin öncesinde ebeveynler için büyük bir valiz hazırlama telaşı hakim oluyor. Özellikle de çocuk valizi hazırlamak oldukça detay gerektiren ve önemli bir durum haline geliyor. Bu nedenle tatil öncesi kısaca göz gezdirerek çocuk valizleri neler içermelidir sizler için derledik. Öncelikle çocuk valizi içinde muhakkak bolca yedek kıyafet bulundurmak gerekir çünkü tatil heyecanını yaşarken bazen çocuklar oyuna kendini fazla kaptırır ve kıyafetlerini beklenmedik şekilde kirletebilir.

    Tatil Öncesi Çocuk Valizi Hazırlamanın Püf Noktaları Nelerdir?
  • Şubat 25, 2022

    Moda dünyasının en vazgeçilmez parçalarından biri olan çantalar her kadının tek bir tane ile yetinmediği ve en çok sevdiği ürünlerdir. Yüzlerce çeşit modele ve geniş renk skalasına sahip eBavul’un sizlere sunduğu Matmazel çanta ile benzersiz kombinler oluşturabilirsiniz. Kalitesi ve yaratıcı tasarımları ile öne çıkan Matmazel çanta modelleri her tür kombininize yakışacaktır.

    Matmazel Çanta Tasarımları ile Modaya En Uygun Kombinler
  • Şubat 24, 2022

    Kediler için kedi taşıma çantası bulundurmak oldukça önemlidir. Kedinizin seyahatlerde veya kontrole giderken korunaklı ve rahat bir şekilde yolculuk yapabilmesi için kedi çantası kullanmanız gerekmektedir. Birçok farklı çeşidi bulunan kedi seyahat çantası aslında kedinizin sağlığı ve güvenliği açısından da dikkatli seçilerek alınması gereken bir üründür. Öncelikle kedinizin seyahat sırasında rahat hava alabileceği şekilde dizayn edilmiş bir kedi taşıma çantası edinmeniz gerekir. Çünkü kediniz seyahat sırasında belki de saatlerce alacağınız bu kedi çantası içerisinde kalacağı için, havalandırma deliklerine sahip bir çanta olması, kedinizin sağlığı açısından büyük bir önem taşır.

    Kedi Taşıma Çantası En Doğru Şekilde Nasıl Seçilir?
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR