Blog Başlık

  • Şubat 23, 2022

    Bavul seti seçerken öncelikli olarak ihtiyaçlarınızı belirlemek en doğrusudur. Gereğinden fazla büyük veya fazla küçük bir bavul seti sizin işinizi zorlaştırır. Örneği aradığınız bavul seti ikili bir modelse fakat fazla eşyanız varsa, kıyafet ya da ayakkabılarınızı sıkıştırarak seyahat esnasında eşyalarınızın zarar görmesine neden olabilirsiniz. Öte yandan fazla sıkıştırılmış bir valiz, özellikle de kumaş ise fermuarları açısından sorun yaratabilir. Bu durum sizi seyahat esnasında mağdur edecek sebeplerden biridir. Ayrıca bavul seti seçerken materyal seçimi de önem taşır. Örneğin; Bir kumaş valiz seti ile sıvı veya hassas eşyalar taşımanız darbe almayı kolaylaştıracağı için pek doğru bir seçim olmayacaktır, onun yerine sert kapaklı bavul seti modellerini seçmeniz daha güvenli bir yol olacaktır. eBavul’da aradığınız her tür bavul set fiyatları açısından avantajlı ürünlere şimdi göz atabilirsiniz!

    Bir Bavul Seti Seçerken Nelere Dikkat Etmek Gerekir?
  • Şubat 22, 2022

    Okul hayatı boyunca belki de yüzlerce hatta binlerce kalem sahibi olabiliriz. Boya kalemleri, işaretleyiciler, tükenmez kalemler, renkli kalemler, uçlu kalemler, kurşun kalemler derken bunca ufak tefek eşyayı bir arada tutarak muhafaza etmek oldukça zordur. Hem kalemlerin kırılıp zarar görmemesi, hem de düzenli bir biçimde bir arada tek bir yerde toplu durması için elbette bir çözüm var. Kalemlik çeşitleri birbirinden güzel kalemleri darbelerden ve kaybolma riskinden korumuş olur.

    Kalemlikler İle Okulun En Havalısı Olmaya Hazır Mısınız?
  • Şubat 21, 2022

    Biraz eski günlere dönmeye ne dersiniz? Öğrencilerin kendi aralarında 90’lı yılların sonları, 2000’li yılların başlarında lise çantası trendleri vardı. Birçok kişi o dönemlerde lise çantaları için kendince bazı özelleştirmeler ve dokunuşlar yaparlardı. Lise okul çantası modelleri o yıllarda şimdiki kadar milyonlara varan tasarımlara ve çeşitlere sahip olmadığı için herkes kendi lise çantası için yaratıcı bir değişiklik fikri bulurdu. 90’lı yılların lise sırt çantası trendlerinden biri olan çantaya çengel iğne takmak, hem son derece uygun fiyatlı hem de o dönemin çılgınca trendlerinden biriydi.

    Lise Okul Çantası Trendlerinde Zaman Turuna Çıkıyoruz!
  • Şubat 19, 2022

    Postacı çantası eskiden, adından da anlaşılacağı gibi sadece postacıların kullandığı bir çanta modeliydi. Postacı çantası kolay açılıp kapanan tasarımı sayesinde, kullanım konusunda oldukça avantajlıydı. Portatif bir tasarıma sahip olan postacı çanta modelleri günümüzde sokak modasının da yer verdiği, en şık ve en pratik parçalardan biri haline geldi. Uzun zamanlar kısa saplı kol çantaları postacı çanta modelleri yerine rağbet görüyordu. Şimdi ise özellikle son yıllarda ne kadar pratik olduğu hatırlanan ve moda dünyasına geri dönüş yapan postacı çantası bayan modelleri benzersiz kombinlerde yerini aldı.

    Postacı Çantası Modasına Damgasını Vuracak Kombin Önerileri
  • Şubat 18, 2022

    Cüzdanlar gün içinden sürekli yanımızda bulunan ve en çok ihtiyaç duyduğumuz ürünlerden biridir. Peki 7/24 çantamızdan ayırmadığımız ve içinde önemli eşyaları taşıdığımız cüzdanları seçerken hangi özelliklere önem vermeliyiz?

    Benzersiz özellikleri ile Polo cüzdan bayan kategorisinin eBavul’da en çok dikkat çeken ürünleri arasında yer alıyor. Polo cüzdan kadın ve erkeklerin severek kullandığı birçok farklı modeli ile de sıkça tercih ediliyor. Polo bayan cüzdan modelleri seçiminde öncelikle cüzdanın boyutunu göz önünde bulundurarak alışveriş yapmak gereklidir. Polo cüzdan kadın ve erkek kullanıcılar için her tür boyutta ve modelde çeşitleri ile popüler olsa da sizlerin kendi kullanım alanı ve ihtiyacınıza göre bir ölçüde cüzdan seçmeniz önemlidir.

    Benzersiz Özelliklere Sahip Polo Cüzdan Kadın Modellerini Keşfedin
  • Şubat 17, 2022

    Anne bebek bakım çantaları annelerin bebekleri doğduktan en az iki-üç yaşına gelene kadar en büyük yardımcısı olurlar. Bu nedenle anneler ve anne adayları bebekleri henüz doğmadan anne bebek çantası modelleri hakkında araştırmalar yaparlar. Bebek bakımı büyük bir özen ve emek istediği için tüm detayların dikkatlice düşünülmesi gerekmektedir. Dolayısıyla anne bebek çantası seçerken ilk olarak modelin rahat kullanım sağlayıp sağlamadığına dikkat etmelisiniz.

    Anne Bebek Bakım Çantası Modellerinde Dikkat Edilecek Unsurlar
  • Şubat 16, 2022

    Doğru bir okul çantası kullanmak çocuklar için de yetişkinler için de çok önemlidir. Jansport okul çantası seçiminiz bel, omurga ve boyun sağlığınız için son derece ideal olacaktır. Jansport sırt çantası iki omuzda birden yükü eşit şekilde dağıttığı için ve yük aynı zamanda sırt ve bel kaslarına da yüklendiğinden dolayı iskelet sisteminize ve omurganıza hasar vermeden kolayca kullanabilirsiniz. Tek omuzda taşınan çantalar, taşınan omuzun diğer omuza göre daha yukarda olmasına neden olur. Jansport sırt çanta modelleri ile bu tarz sorunlar yaşamazsınız ve sağlıklı bir kullanım imkanı elde etmiş olursunuz.

    Jansport Okul Çantası Seçiminin Sağlığa Etkileri Nelerdir?
  • Şubat 16, 2022

    Kumaş bavul herkesin sık sık kullandığı ve hayatımızın her döneminde ihtiyaç duyacağımız bir üründür. Kumaş valiz modelleri birçok çeşide sahip ve son derece kullanışlıdır. Özellikle de kumaş bavul sert kapaklı valizlerden farklı olarak saklama ve yerleştirme kolaylığına sahiptir. Sert kapaklı valizler kıvrılıp bükülme özelliğine sahip olmadığı için seyahat sonrası yerleştirdiğinizde fazladan bir alan kaplar. Fakat kumaş bavul baza altları veya dolaplara konulduğunda daha rahat yerleştirilir ve daha az alanı kaplar.

    eBavul’un Kumaş Valiz Modelleri ve Avantajlarını Keşfetmeye Ne Dersiniz?
  • Şubat 15, 2022

    Popülaritesini asla yitirmeyen çekçekli okul çantası çocukların uzun yıllardır en sevdikleri ve onlara en büyük konforu sağlayan çeşitler arasında yer alır. Okul çantalarında onlarca kitap taşıyan çocukların, boyun, omurga, bel ve sırt sağlığı için tüm yükü artık çekçekli okul çantası yüklenmeye başladı. Sadece yük hafifletmesi açısından değil, birbirinden şık ve havalı modellere de sahip olan çekçekli okul çantası hem çocukların hem de ebeveynlerin favori okul çantası çeşitlerinden biri oldu. Özellikle okulu eve yakın olan ve yürüyerek giden çocukların çekçekli okul çantası yerine sırt çantası veya omuz çantası kullanırken zorlandıklarını hepimiz biliyoruz. Bu nedenle çekçekli okul çantası erkek ve kız çocuklarının bir nevi kahramanı olmuştur.

    eBavul Çekçekli Okul Çantası Konforunu Deneyimleyin!
  • Şubat 08, 2022

    Sırt çantası çoğu zaman spor tarzda kombin yapılan bir çanta çeşidi olarak görülür. Sırt çantaları genellikle seyahatlerde ve okul için kullanıldığı dönemde, üzerimizde kalan casual tarz etkisi, bizleri yalnızca spor giyimle kombinlenebilir olarak yönlendirmiş oldu. Bu yönelim nedeniyle birçok çantayı klasik tarza uyduramamış olabilirsiniz. Cambridge çanta ile artık buna son verebilirsiniz.

    Sırt Çantasıyla Klasik Tarz Kombin Yapmak Cambridge Çanta ile Mümkün
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR