Kartlarınız Artık Yük Değil! – Erkek Kartlık Modellerinden Kısa Bir Seçki…

Kartlarınız Artık Yük Değil! – Erkek Kartlık Modellerinden Kısa Bir Seçki…

Kartlarınız Artık Yük Değil! – Erkek Kartlık Modellerinden Kısa Bir Seçki…

Banka kartları, kredi kartları, marka kartları, market kartları, kimlik kartı… Saymak dahi yorucu! Bu kadar kartınız var ve hepsi de bir yerlerde işinize mi yarıyor? Ki hele erkekler için kartlar zaruri bir ihtiyaçtır. O halde normal cüzdanlar şöyle dursun, bence birlikte kartlık cüzdanlara bir göz atalım.

Bu noktada önceliği Grande kartlık cüzdan mod ellerine vermek istiyoruz. Çünkü hem klasik hem de mekanizmalı modelleriyle size pek çok kolaylık sunmakta.

  • Bu noktada ilk olarak, “Grande Hakiki Deri Mekanizmalı Kartlık G797 Mavi” modeline baktığımızda 6 adet kartlık mekanizmasına ek olarak 2 kartlık bölmesi ve 1 adet kâğıt para bölmesinden oluşmaktadır. Mekanizma alanın en büyük avantajı, kartları toplu olarak bir arada tutması ve altındaki mekanizmaya hafif baskı yaptığınızda hepsini kademeli olarak görünür yapmasıdır. Kademeli olarak ortaya çıkan kartlardan işinize yarayanı alıp sonra tekrar hepsini içine itebilirsiniz. İşte bu kadar! Bu sayede cüzdanı açıp her bölmesinde kart arama derdi bitiyor. Öte yandan bu kartlık cüzdan modelinin farklı renk ve modelleri de bulunmaktadır.

Sitemiz üzerinden ürünlerin renk çeşitlerini ve fiyatlarını inceleyebilirsiniz diyelim ve geçelim diğer ürünlere. Sıra geleneksel (bölmeli) kartlık modellerinde:

  • Bu modeller içerisinde ilk olarak, çıkarılabilir kartlık erkek cüzdanı modeli ile başlayalım. “Grande Hakiki Deri Erkek Cüzdanı ve Kartlık G1508 Kahve” kartlık cüzdan modeli 12,5x 10x 2,5 cm. ebatlarında ve %100 hakiki deri malzemeden üretilmiştir. Çıkartılabilir kartlık bölümü, 8 adet kredi kartı bölmesi, kâğıt ve bozuk para bölmesinden oluşmaktadır. Bu haliyle, hem birçok kartınızı toplu olarak tutarken hem de genel cüzdan ihtiyacınızı karşılamaktadır.

  • Aynı markanın benzer bir diğer kartlık cüzdan model örneği ise “Grande Hakiki Deri Erkek Cüzdan ve Kartlık G1595 Taba” modelidir.  11 x 9 x 1,5 cm ebatı ile diğer örnek modele göre biraz daha küçük ama içerik olarak hemen hemen aynıdır. Bu kartlık modelimizde ise 8 adet kredi kartı bölmesi, 2 adet gizli bölme ve kâğıt para bölmesi bulunmaktadır.

  • Bir diğer örnek modelimiz ise “Grande Hakiki Deri Kartlık & Cüzdan G715 Taba” kartlık cüzdan modelidir. 12 x 7 x 1 cm. ebatlarında olan modelimiz 6 adet kredi kartı bölmesi, 1 adet şeffaf kart bölmesi, 3 adet gizli bölme ve kâğıt para bölmesinden oluşmaktadır. Bu model, diğer kartlık modellerine göre biraz daha klasik ve şık bir duruşa sahip olduğu söylenebilir.

Artık git git nakit paranın yerini almaya başlayan kartlar için, kartlık bölmeleri daha arttırılmış diğer kartlık cüzdan modelleri örneklerine, fiyatlarına ve daha fazlasına sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz. Keyifli alışverişler dilerim. Sağlıkla kalın…

Etiketler: Kartlarınız Artık Yük Değil! – Erkek Kartlık Modellerinden Kısa Bir Seçki…
Mart 02, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR