Blog Başlık

  • Nisan 15, 2022

    Valiz hazırlamak aslında tam da bir sanat işidir! Doğru bir şekilde, en çok eşyayı en küçük alana zarar vermeden sığdırabilmek gerçekten hesap kitap yapmayı gerektirecek bir işlemdir. Fakat siz hiç bu hesaplar ile zaman kaybı yaşamayın diye eBavul sizler için işinizi kolaylaştıracak bir valiz toplama rehberi hazırladı!

    İşinizi Kolaylaştıracak Valiz Toplama Rehberi
  • Nisan 15, 2022

    Gelişim çağında olan çocukların ağır eşyaları kontrolsüz veya ısınmadan taşımaları iskelet ve kas sistemleri için olumsuz sonuçlar doğurabilir. Bu nedenle de özellikle okul eşyalarını taşırken çocukların çift omuz desteği sağlayan okul çantaları taşımaları veya yükü bedene bindirmeyen konforlu çekçekli okul çantaları kullanmaları daha doğru olacaktır. Çocuklar için en sağlıklı okul çantası modellerini gelin birlikte inceleyelim!

    Çocuklar İçin En Sağlıklı Okul Çantası Modelleri
  • Nisan 13, 2022

    Plastik poşetlerin hayatımıza girişi çok eskiye dayanan bir serüvene ortaklık ediyor. Özellikle de perakende satış konusunda hayatı kolaylaştıran fakat doğada tamamen yok oluşu binlerce yılı bulan plastik poşetler anlık olarak alışverişlerde kısa süreliğine kullanılıp atılmıştır. Kağıt üretimi ve kullanımı ise M.Ö. 2. yüzyıla dayanan ve Çin’de kullanılan bir materyal iken aynı zamanda da sarma ve dolgu amacı ile de son derece büyük bir kullanım kolaylığı da sunmuştur.

    İlk Kadın Çanta Ne İçin Kullanıldı?
  • Nisan 07, 2022

    El çantaları çanta modasının belki de en eski modellerinden biri olmasına rağmen, ilginin asla azalmadığı ve son derece şık çantalardır. Hem zarif hem de oldukça şık duruşu ile birçok kadın tarafından tercih edilen el çantası modelleri birçok farklı tasarımı ile de dikkat çekiyor.

    El Çantaları Nasıl Seçilmelidir?
  • Nisan 07, 2022

    Kedi taşıma çantası evcil hayvanınızın rahat, güvenli ve sağlıklı bir şekilde seyahat etmesine büyük bir fayda sağlar. Kedinizin dış etkenlerden korunmasını, ilk defa dışarı çıkan kediler için tedirginliğinin azalmasını ve güvende hissetmesini sağlayan pet çantası çeşitleri ile evcil hayvanınıza sağlıklı bir seyahat imkanı sunabilirsiniz.

    Kedi Taşıma Çantası Nasıl Kullanılmalıdır?
  • Nisan 07, 2022

    Cüzdan seçimi yaparken cüzdanın boyutu, kullanım şekli, malzemesi ve daha birçok özelliği aslında büyük bir öneme sahiptir. Benetton cüzdan çeşitlerinde aradığınız birçok farklı özelliği bulabilir ve aynı zamanda da tarzınıza en uygun renk ve model seçeneklerine sahip Benetton kartlık cüzdan ürünlerine kolayca ulaşabilirsiniz.

    Benetton Cüzdan Modelleri İle Rahat Seçimler Yapın
  • Mart 31, 2022

    Son derece kullanışlı özelliklere sahip Polo cüzdan bayan kategorisinin muhteşem ürünlerine göz atmaya ne dersiniz?  Polo cüzdan kadın modelleri her tür boyutta ve tasarımda birçok farklı çeşitleri ile oldukça sık tercih edilen ürünler arasında yer alıyor. Birbirinden şık ve kullanışlı Polo bayan cüzdan modelleri ve yaratıcı tasarımlarını gelin birlikte inceleyelim!

    En Modern Polo Cüzdan Kadın Tasarımlarına Göz Atın
  • Mart 30, 2022

    Cüzdan farkında olmasak da aslında her gün kullandığımız ve sürekli yanımızda taşıdığımız en büyük ihtiyaçlardan biridir. Cüzdan seçimi yaparken aslında kullanım alışkanlıklarınız ve kişisel zevkinizi tespit ederek bir alışveriş gerçekleştirmeniz en doğrusu olacaktır. Sadece tasarımını beğendiğiniz, göze hoş gelen bir cüzdan modeli sizin kullanım alanınıza uygun olmadığı takdirde konfor sağlamayabilir. Cüzdan modelleri hangi özelliklere göre seçilir gelin birlikte keşfedelim!

    Cüzdan Modelleri Hangi Özelliklere Göre Seçilmeli?
  • Mart 29, 2022

    Son derece kullanışlı ve popüler olan Jansport sırt çantası modelleri ile benzersiz ve yaratıcı kombinler yaratabilirsiniz. Özellikle de casual kombinlerinizi renklendirmek için kesinlikle muhteşem bir seçenek olacak olan Jansport sırt çanta modelleri sayesinde tarzınızı en iyi şekilde yansıtabilirsiniz.

    Jansport Sırt Çantası Nasıl Kombinlenir?
  • Mart 28, 2022

    Spor yapmak hayatımızın en önemli parçalarından biridir ve hem daha sağlıklı olmamız hem de daha pozitif olmamız için oldukça faydalı bir aktivitedir.
    Spor aktivitesi sırasında ihtiyaç duyacağımız malzemeleri yanımızda bulundurmak da en az spor yapmak kadar önemlidir. Bu nedenle de iyi ve eksiksiz hazırlanmış bir spor çantası kesinlikle en büyük ihtiyacınız olacaktır.

    Eksiksiz Bir Spor Çantası Nasıl Hazırlanır?
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR