Her İhtiyaca Yönelik Kadın Cüzdan Modellerinden Kısa Bir Seçki!

Her İhtiyaca Yönelik Kadın Cüzdan Modellerinden Kısa Bir Seçki!

Her İhtiyaca Yönelik Kadın Cüzdan Modellerinden Kısa Bir Seçki!

Biz kadınlar için cüzdanlarımız önemlidir. Yeri gelir dışarı sadece onu alıp çıkarız. Bundandır ki, cüzdanımızın iç kapsamı ve duruşuyla ilgili belirli taleplerimiz olmaktadır. Örneğin, fazlasıyla kart taşıması gereken bir kadın, cüzdan modelini ona göre seçmektedir. Öte yandan, genelde küçük çanta taşıyan bir kadın için ise daha küçük kadın cüzdan modeli bir ihtiyaçtır.

 

Gelin eBavul’un sizin için sunduğu alternatif kadın cüzdan modellerini birlikte inceleyelim.

United Colors Of Benetton- Kadın Cüzdan Modelleri

Büyük boy kadın cüzdan modelleri arasında bir tercih yapmakta zorlanıyor musunuz? O halde sizi biraz bu tarafa alalım…

  • İç kapsamı geniş bir model olan “United Colors Of Benetton & Kadın Cüzdan BNT566-Siyah”  kadın cüzdan modellerine bir bakmanızı öneririm. Ürün iki fermuarlı madeni para gözü ve ortada 12 kartlık ve iki gizli bölmeden oluşmaktadır. Genel olarak hem paralarınızı hem de kartlarınızı bir arada toplu olarak tutmanız için gayet portatif olarak tasarlanmıştır.

Markanın küçük ebatlı kadın cüzdan modellerinden ise;

  • “United Colors Of Benetton & Kadın Cüzdan BNT548-Siyah” kadın cüzdan modeli ise suni deriden yapılmış ve çantanızda taşımanız için gayet uygundur. Cüzdanın önünde kartlık kısmı bulunmaktadır. İç bölmesi ise hem kart, hem resim, hem de madeni ve kâğıt aralarınızı alacak şekilde tasarlandı.

Sitemizden, United Colors Of Benetton kadın cüzdan modellerinin diğer ürünlerini ve indirimli fiyatlarını inceleyebilirsiniz.

U.s. Polo Assn. - Kadın Cüzdan Modelleri

Ürünlerini inceleyeceğimiz bir diğer markamız ise U.s Polo’nun kadın cüzdan modelleridir.

  • Markanın büyük kadın cüzdan modellerinden “U.s Polo Assn. Bayan Cüzdan & USC21875 Kahve Sütlü Kahve”  ürünü, markanın logosundan oluşan dış kumaşı ile çok şık ve zarif bir görselliğe sahip. Ürünün diğer kadın cüzdan modellerinden ayrılan farkı ise ön kısımda telefonunuzu koyabileceğiniz bir bölmenin olmasıdır.

  • Markanın kadın cüzdan küçük modellerine bakıldığında ise “U.s Polo Assn. Bayan Cüzdan & USC21877 Kahve Sütlü Kahve” modeli daha portatif boyuttadır. Sitemizde üç rengine ulaşabileceğiniz cüzdanın çift açılan kartlık bölümü, çıtçıtlı açılan iç bölümü ve para haznesi bulunmaktadır.

Grande – Kadın Cüzdan Modelleri

Hakiki deri malzeme kullanılarak yapılan Grande kadın cüzdan modelleri, birbirinden çekici özelliklere sahiptir.

  • Örneğin, hem kadın hem erkek kullanımına uygun olan “Grande Hakiki Deri Unisex Cüzdan G1593 Taba” modeli içerisinde üç gizli bölme bulunmaktadır. Dışarıda bir işiniz varsa ya da markete gidecekseniz, bu bölmelerden birine telefonunuzu koyabilir,  çanta almadan Grande cüzdanınızı alıp çıkabilirsiniz. Ancak bu cüzdan madeni para için çok uygun değildir.

  • Madeni paralarınızı da kapsayacak bir alternatif olarak “Grande Hakiki Deri Bayan Cüzdanı G2628 Mürdüm” cüzdanını öneririm. Grande kadın cüzdanı modelinin iç kapsamı diğer örneğe göre daha geniştir. Bakıldığında; 13 adet kredi kartı bölmesi, 2 adet gizli bölme, 2 adet şeffaf kart haznesi, nakit para bölmesi ve fermuarlı bozuk para bölmesinden oluşmaktadır. Ürün, ebat olarak biraz geniş olsa da beklentinizden fazlasını size sunacaktır.

Sitemizden diğer kadın cüzdan modellerini detaylı inceleyebilirsiniz. İyi alışverişler dilerim…

Etiketler: Her İhtiyaca Yönelik Kadın Cüzdan Modellerinden Kısa Bir Seçki!
Mart 04, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR