Blog Başlık

  • Mayıs 23, 2022

    Tercih edildiği şekilde bel çantası birçok alanda kolaylık sağlayan bir kullanım sunmakta ve bu nedenle de erkek kadın farkı olmadan sıklıkla tercih edilmektedir. Kadın bel çantası günlük hayatta tüm kadınlar için oldukça kurtarıcı bir ürün olarak tercih edilebilecektir. Kişiler için oldukça fazla renk seçeceği bulunan bu ürünler kolay kullanım sağlaması ile beklentileri karşılamaktadır.

    bel çantası
  • Mayıs 21, 2022

    Hem kafayı biraz olsun boşaltmak, hem de sağlıklı bir hayat yaşamak için düzenli yürüyüş yapmak önemlidir. Elbette bu yürüyüş sırasında su ya da cüzdan gibi yanımızda taşımamız gereken bazı önemli eşyalar bulunur. Hem bu eşyaları taşımayı kolaylaştıracak, hem de yürüyüşe engel olmayacak bir yürüyüş çantası bu yüzden gereklidir. Yürüyüş etkinliği için göğüste taşınan çapraz bel çantası modelleri de son derece idealdir. Yürüyüş sırasında bedeninize göre ayar yapabilmeniz için ayarlanabilir çanta modelleri arasından seçim yapmanız önerilir. 

    yürüyüş çantası modelleri
  • Mayıs 17, 2022

    Bel çantası modelleri geçmişte çok kısa süre kullanılan ve bir süre sonra da demode olarak adlandırılmış bir moda hatası olarak görülürdü. Şimdi ise kıymeti ve konforu bilinmeye başlanan ve birçok modacı tarafından da koleksiyonlarında yer verilen bel çantası modelleri herkes tarafından sıkça tercih edilmeye başlanmıştır. Hem nostaljik hem de tarz bir başlangıca imza atan bel çantası modelleri artık neredeyse her tür kombinde yıldız parça olmaya başlamıştır.

    bel çantası modelleri
  • Mayıs 17, 2022

    Cüzdan ve kartlık ürünlerinin hayatımıza girişi eskiye dayanan bir sürece denk düşüyor. Paranın kullanılmaya başlaması ile beraber keselerde saklanan ve taşınan altın, para ve çeşitli değerli taşlar bir süre sonra bambaşka bir eşya ile taşınmaya başlanmıştır. Özellikle de günümüzde artık nakitin bile bu kadar az kullanıldığını da düşününce erkek cüzdan modelleri küçük keselerden bu yöne evrilirken bizleri şaşırtmıyor. Günlük olarak kullanılan ve önemli ihtiyaçlarımızdan biri olan erkek cüzdan çeşitleri seçilirken dikkat etmeniz gereken bazı detaylar bulunmaktadır.

    cüzdan
  • Mayıs 13, 2022

    Cüzdanlar çok uzun yıllardır para ve küçük eşyalarımızı taşımamıza yarayan eşyalardır. Son derece portatif ve ufak boyutlarda olmaları sebebi ile kolayca taşınan ve eşyalarımızı hem muhafaza etmemize hem de düzenli bir şekilde tutmamıza yardımcı olur. Hem kullanım kolaylığı sağlaması hem de şık görünen birçok seçeneğe sahip olması nedeni ile sık sık tercih edilen ürünler arasında yer alan kadın cüzdan modelleri oldukça yaratıcı görünümlerde tasarlanmıştır.

    kadın cüzdan modelleri
  • Mayıs 13, 2022

    Postacı çantası son zamanların en sevilen çanta modellerinden biri olmasının yanı sıra çok uzun yıllardır kullanılan ve oldukça pratik bir kullanıma sahip ürünler arasında yer almaktadır. Popülaritesini sonradan kazanan ve rahatlığı yıllar sonra keşfedilen postacı çantası özellikle de erkek kullanıcılar tarafından günlük olarak kullanılıyor.

    erkek postacı çanta modelleri
  • Nisan 28, 2022

    Hayatımızı paylaştığımız, bir arada yaşadığımız sevgi beslediğimiz evcil hayvanlarımızı yanımızdan hiç ayırmak istemiyorsak pet çantası sahibi olmamız gerektiğini unutmamalıyız. Bir yerlere gitme planları yapan evcil hayvan dostları, önce onları düşünür.

     

    PET ÇANTASI
  • Nisan 19, 2022

    Klasik bir giyim tarzını benimseyen beylerin en çok zorlandığı konulardan biri hem şık hem de rahat kombinler oluşturmaktır. Özellikle de çanta seçimi konusunda da hem şık hem de rahat bir seçim yapmak oldukça zor bir durum olabilir.
    Erkek bel çantası modası genellikle 80’li ve 90’lı yıllarda yıldızı parlamış ve sonrasında sönmüş gibi görünse de aslında son yılların en sık tercih edilen çanta modelleri arasında yer almaktadır.

    Erkek Bel Çantası İle Gösterişli ve Spor Kombinler
  • Nisan 15, 2022

    Bavul seti seyahatleriniz de en çok ihtiyaç duyacağınız eşyalardan biri olması ile beraber doğru seçim ile bavul seti almak çok önemlidir. Bavul satın alırken dikkat etmeniz gereken bazı noktaları blog yazımızda sizlerle paylaştık.

    Bavul Seti Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler
  • Nisan 15, 2022

    Yaz tatillerinin ve seyahatlerin en heyecanlı aile bireyleri daima çocuklardır. Tatil öncesi çocuklar için iyi düzenlenmiş ve gerekli her tür eşyanın hazır olduğundan emin olunan valizler de hazırlanması gerekir. Peki ya çocuk valizi hangi özelliklerine göre satın alınmalıdır? Bu sorunun cevabını isterseniz gelin birlikte keşfedelim;

    Çocuk Valizi Hangi Özelliklere Göre Alınır?
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR