Sırtımızdaki Dünyamız! - Kadın Sırt Çantası Modellerimizi Hala İncelemediniz mi?

Sırtımızdaki Dünyamız! -  Kadın Sırt Çantası Modellerimizi Hala İncelemediniz mi?

Sırtımızdaki Dünyamız! -  Kadın Sırt Çantası Modellerimizi Hala İncelemediniz mi?

Atlas misali, sırtımızda her gün kendi “küçük” dünyamızı taşıyoruz. Kadın sırt çantası sayesinde gün içinde ihtiyacımız olan her şey ulaşabileceğimiz mesafede olmaya devam ediyor. Her ihtiyaca yönelik tasarlanan kadın sırt çantası modelleri, giderek de çeşitlenmeye devam ediyor. Gerçekten hayat kolaylaştıran en büyük icatlardan biri değil mi? Hatta sadece kadınlar değil erkeklerde sıklıkla kullanmaktadır. Ancak bu yazımızda konuyu biraz daha öznele indirgeyerek ve kadın sırt çantası seçiminde daha hassas olmasından ötürü, kadın sırt çantası modellerini inceleyeceğiz.

O halde eBavul Kadın Sırt Çantası Modellerini Keşfe Çıkalım…

Öncelikle gündelik hayat içerisinde daha yoğun kullanılan çanta modellerini incelediğimizde,

  • İlk örneğimiz;  “United Colors Of Benetton & Kadın Sırt Çantası BNT573-Haki” modelidir. Geniş bir ana gövde ve bir ön cepten oluşan kadın sırt çantası modelimizin, yan kısımlarında da şişe vs. malzemelerinizi koyabileceğiniz iki adet göz bulunmaktadır. Aynı zamanda su geçirmez kumaş tasarımıyla da kış günlerinde kullanım kolaylığı sağlar.

  • Bir diğer örneğimiz ise öğrencilerin veya fotoğrafçıların daha çok ilgisini çekeceğini düşündüğüm “Nors Mag XL Sırt Çantası B0016 Sarı” kadın sırt çantası modelidir. Modelin en büyük avantajı iç hacmin (42 x 31 x 10,5 cm.) genişliğidir. Fermuarlı geniş ana gövde, laptop bölmesi, organizer iç bölmeler ile okulda ya da işte ihtiyacınız olan materyalleri rahatça taşımanıza alan açarken, aynı zamanda ön ve yanlarda bulunan cep detayları da küçük ölçekli eşyalarınız için gayet uygundur.

Kısa seyahatleri, sporu veya doğa yürüyüşünü sevenlerdenseniz eğer, The North Face markasının W Electra kadın sırt çantası modelleri ise tam ihtiyacınıza uygun tasarımlardır.

  • “The North Face W Electra Bayan Sırt Çantası NF0A3KYBHDF1 Gri” kadın sırt çantası modeli su geçirmeyen kumaş yapısı ve organizer iç bölmeleri ile sizin doğa yürüyüşünde ihtiyacınız olabilecek birçok malzemeyi kapsar veya kısa gezilerinizde kurtarıcınız olabilir. Aynı zamanda içerisinde ayrı olarak bulunan laptop, tablet ve telefon gözü ile de teknolojik aletlerinizin güvenine önem vermektedir.

Sitemiz içerisinden The North Face ürünlerini ve özelliklerini daha detaylı inceleyebilirsiniz.

İnceleyeceğimiz sıradaki ürün ise yeni doğum yapan veya bebekli anneleri daha çok ilgilendirmektedir.

  • “Cambridge Polo Club Anne Bebek Bakım Çantası PLCAN1784 Mavi” kadın sırt çantası modelinin derin iç hacmi üç ana bölmeden oluşmaktadır. Ön kısımda yer alan bölümde ise 3 adet termoslu biberon gözü bulunmaktadır. Ancak söz konusu modelin en büyük artısı, ön gözün 2 ila 4 saate kadar mevcut ısıyı koruma özelliğidir. Ek olarak, bebek arabası asma aparatı da yine annelerin işini kolaylaştıran önemli bir artıdır.

eBavul sitemizin kadın sırt çantası kategorisinden mevcut örneklere ve çok daha fazlasına ulaşabilirsiniz. Şimdiden iyi alışverişler dilerim. Sevgiyle kalın…

Etiketler: Sırtımızdaki Dünyamız! - Kadın Sırt Çantası Modellerimizi Hala İncelemediniz mi?
Mart 05, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR