Blog Başlık

  • Şubat 07, 2022

    Dünya modasında bir ara etkisini yitiren ve gözlerden uzaklaşan kadın postacı çanta modelleri İtalyan moda evleri tarafından tekrar gün yüzüne çıkarıldı. Eskiden omuza asılıp postacılar tarafından kullanılan, pratik postacı çantalarının ne kadar fonksiyonel olduğunu zamanla herkes anlamış olmalı ki çok hızlı bir biçimde tekrar sokak modasında görür olduk. Özellikle de deri postacı çantası bayan kategorisinde değil, erkek kategorisinde de sıkça kullanılan çeşitli modelleri ile dikkat çekiyor.

    Postacı Çantası Kadın Modasında Tekrar Yerini Alıyor
  • Şubat 04, 2022

    Çocuklar ne çabuk büyüyorlar değil mi? Eğitim ve öğretim hayatının ilk gününe çabucak geldiler. Anaokulu, onların bu uzun serüvenine ilk başlangıç. Onlar kadar siz de çok heyecanlısınız. Doğdukları ilk günden beri onlar için en iyisini istiyorsunuz. Kaleminden defterine, önlüklerinden çoraplarına kadar hazırlıyorsunuz. Özellikle bu hazırlık sürecinde ana okulu çantası büyük önem taşıyor. Hem çocuğunuzun beğeneceği hem de rahat edeceği ana okulu çantası arayışına giriyorsunuz.

    Anaokulu Çantası ile Okul Serüvenine Başlangıç
  • Şubat 03, 2022

    Seyahatlerin vazgeçilmez gereksinimleri arasında en başta valiz bulunur. Valiz, seyahate çıkarken gerekli olan tüm eşyaları taşımak amacıyla kullanılır ve eşyalarınıza düzen sağlar. Aynı zamanda eşyaların korunmasına yardımcı olur. Bu yüzden darbeye ve sallantılara dayanıklı valiz modelleri tercih edilmelidir. Aksi durumlarda yolculuk sırasında mağduriyet yaşanabilir. Herhangi bir sorun yaşanmaması adına kaliteli ve güvenilir markaları tercih etmek gerekir. Yolculuklar eşyaların rahat taşınabilmesi de oldukça önemlidir. Tekerlekli valiz modelleri, omuzda ya da elde taşınabilen valizlere göre daha rahat kullanım imkanı sunar.

    Desenli Valizler ile Yolculuklarda da Stil Sahibisiniz
  • Şubat 02, 2022

    Çantalar, birçok eşyamızı bir araya getirerek kolayca taşımamızı sağlayan vazgeçilmez aksesuarlarımızdan olmuştur. Çanta denilince kalitesiyle ve modelleriyle akla ilk gelen markalardan biri Vans markasıdır. Vans çanta, 1966’da kurulmuş bir yurtdışı markasıdır. Kalitesi ve modelleriyle yaş ve cinsiyet fark etmeksizin herkesin bildiği fakat en çok gençlerin tercih ettiği bir çanta markasıdır.

    Hayatın Her Alanında Kullanabileceğiniz Bir Çanta Markası; Vans Çanta
  • Şubat 01, 2022

    Evcil hayvanlarımız, her daim bizimleler ve onlar olmadan bir günümüzü zor geçiririz. Bazen seyahate çıkmak isteriz veya zorunlu gidilmesi gereken yerler vardır. Uzun süre kedilerimizden ayrı kalamayacağımız gibi onlar da bizden ayrı kalamazlar ve onları yanımızda götürmek isteriz. Ya da rutin kontrollerin olduğu veteriner zamanları onların bizimle güvenle gelebileceği yöntemler ararız.

    Astronot Kedi Çantası ile Dostlarınız Yanınızdan Ayrılmasın
  • Ocak 31, 2022

    Benetton, 1965’te kurulmuş bir küresel bir moda markasıdır. Kalitesiyle ön plana çıkan bennetton, cüzdan ve kartlık denilince akla ilk gelen markalardandır. Bennetton cüzdan kadın veya erkek fark etmeksizin her cinsiyete hitap eder. Kadın ve erkek ayrı tasarımlara sahip Bennetton cüzdan aynı zamanda ‘’unisex’’ tasarımlara da yer vermiştir. Gençlerden ileriye yaşlara kadar herkesin cüzdan ihtiyacını karşılayabilen bir markadır.

    En Sevilen United Colors Of Benetton Cüzdan Modelleri ve Kullanım Avantajları
  • Ocak 28, 2022

    İş hayatının içerisinde olan insanların eşyalarının bir arada bulunmasını sağlayacak iş çantası ihtiyaçları vardır. Evrak çantası iş insanlarına işle ilgili ve kişisel olan eşyalarının çoğunu bir yerde toplama imkanı sunduğu için bu çantalar eşyalara erişim konusunda da kolaylık sağlarlar.

    Evrak Çantanız Varsa Unuttuğunuz Eşyanız Yok
  • Ocak 27, 2022

    Küçük boy bavul çeşitleri kullanışlı olup kısa mesafeli seyahatler için ideal olan modellerdir. Genellikle hava yolu firmalarının kabin ölçüleri esas alınarak belirlenen küçük boy bavul modelleri evrensel olmamakla birlikte kabin boy bavul olarak isimlendirilmiştir. Orta boy bavul modelleri küçük boy valizlerden biraz daha büyüktür. Orta boy bavullar kabin boy valizden farklı olarak biraz daha uzun mesafeli ve uzun vadeli seyahatler için idealdir.

    İhtiyacımıza Göre Bavul Seçme Rehberi
  • Ocak 26, 2022

    Çocukların fiziksel gelişim dönemlerinden sonra sağlıklı bir iskelet sistemlerine sahip olmaları ilkokul döneminde kullandıkları okul çantaları ile doğrudan ilgilidir. Çocukların bel ve omurga sağlığında doğru ilkokul çantası kullanmak belirleyicidir. Çocuklarınız için seçeceğiniz ilkokul çantası sağlam ve sert kumaşlı niteliklere sahip olan kaliteli ürünlerden üretilen ergonomik yapıda olmalıdır. Su ve rüzgar geçirmeyen materyallerden üretilmelidir. Okul çantaları özellikle ilkokulda fazlasıyla ağır olabilmektedir.

    Doğru İlkokul Çantası Seçmek
  • Ocak 25, 2022

    Laptop ve notebooklarda önemli bilgilerimizi, çalışmalarımızı, fotoğraf ve dosyalarımızı saklarız. Kişisel asistanlarımız olan laptoplarımızı yanımızda taşıdığımız her yerde korumamız gerekir. Bunun için en temel ihtiyacımız olan eşya laptop çantası veya notebook çantası olmaktadır. Laptop ve notebook çantası bilgisayarlarınızı olumsuz hava şartlarından korur. Darbe almasını, çizilmesini engeller. Aynı zamanda da bilgisayarınızı taşıma kolaylığı sunarak size konfor alanı sağlar.

     

     

     

    Bilgisayarlarımızı Korumak İçin Tercihimiz Bilgisayar Çantası
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR