Postacı Çantası Kadın Modasında Tekrar Yerini Alıyor

Postacı Çantası Kadın Modasında Tekrar Yerini Alıyor

Postacı Çantası Kadın Modasında Tekrar Yerini Alıyor

Dünya modasında bir ara etkisini yitiren ve gözlerden uzaklaşan kadın postacı çanta modelleri İtalyan moda evleri tarafından tekrar gün yüzüne çıkarıldı. Eskiden omuza asılıp postacılar tarafından kullanılan, pratik postacı çantalarının ne kadar fonksiyonel olduğunu zamanla herkes anlamış olmalı ki çok hızlı bir biçimde tekrar sokak modasında görür olduk. Özellikle de deri postacı çantası bayan kategorisinde değil, erkek kategorisinde de sıkça kullanılan çeşitli modelleri ile dikkat çekiyor.

 

 

 

 

 

 

Ayrıca deri kadın postacı çanta modelleri Vintage bir tarz yarattığı için de nostaljiye meraklı herkesin severek kullandığı çeşitler arasında yer alıyor. Ayrıca tüylü ve püsküllü postacı çanta kadın kullanıcıların özel günlerdeki gözdesi olmaya da başladı gibi görünüyor. Eskiden sadece kumaş ve eskitme deri kullanılarak tamamen sade ve minimal tasarımlara sahip olan kadın postacı çantası şimdilerde birbirinden çeşitli ve yaratıcı stillerde modele sahip. Özellikle davetlerde, gece elbiseleri ile dahi kullanılabilecek son derece gösterişli kadın postacı çantası modellerine rastlamak da mümkün.
 

 

 

 

 

 

 


Kadın Postacı Çantası Nelerle Kombinlenebilir?

Kadın postacı çantası
geçtiğimiz yıllarda sık sık spor kıyafetler ile kombinlense de artık her çeşidini ve tarzını bulmak mümkündür. Öte yandan eskiden de büyük olan postacı çantası kadın ve erkeklerin genelde okula giderken kullandığı bir çeşit okul çantası olarak da görülürdü. Fakat artık daha ufak, portatif ve son derece şık tasarlanan birçok kadın postacı çantası dilerseniz saten kumaşlı elbiseler, ceket ve kumaş pantolonlar, kalem etek ve gömlekler ve hatta soft renkli kabanlar ya da trençkotlar ile beraber kombin edilebiliyor. Hatta kovboy tarzı bir giyimde bile yeri olan kadın postacı çanta modelleri, kovboy çizmeleri, taba rengi yelekler, şapkalar ve gömlekler ile beraber oldukça şık görünüyor.

Yaz mevsimlerinde pastel tonda ve kumaştan yapılan kadın postacı çantası ile mini elbiseler ve sandalet bir arada son derece temiz ve ferah bir görünüm elde etmenize yarayacaktır. Ayrıca kadın postacı çanta çeşitleriyle eşofman da giyerek tamamen casual bir tarz da yansıtabilirsiniz.  En şık ve kullanışlı kadın postacı çanta modellerine eBavul’dan ulaşabilirsiniz!

 

Etiketler: Postacı Çantası Kadın Modasında Tekrar Yerini Alıyor
Şubat 07, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR