Doğru İlkokul Çantası Seçmek

Doğru İlkokul Çantası Seçmek

Doğru İlkokul Çantası Seçmek

Çocukların fiziksel gelişim dönemlerinden sonra sağlıklı bir iskelet sistemlerine sahip olmaları ilkokul döneminde kullandıkları okul çantaları ile doğrudan ilgilidir. Çocukların bel ve omurga sağlığında doğru ilkokul çantası kullanmak belirleyicidir.

Çocuklarınız için seçeceğiniz ilkokul çantası sağlam ve sert kumaşlı niteliklere sahip olan kaliteli ürünlerden üretilen ergonomik yapıda olmalıdır. Su ve rüzgar geçirmeyen materyallerden üretilmelidir. Okul çantaları özellikle ilkokulda fazlasıyla ağır olabilmektedir. Seçeceğiniz ilkokul çantası sarkmamalı ve çocuğunuzun omurgasına yakın durmalıdır. İlkokul çantası seçerken tek kayışlı çantalar yerine iki kayışlı olan çantaları tercih etmelisiniz. Böylece çantanın ağırlığı çocuğunuzun üst bedeninde olarak iki omzuna eşit şekilde dağılmış olur. Yük altında olmayan çocuklar ise yürürken denge kaybı yaşamaz ve postur gelişim süreçleri sağlıklı olur.

Her Tarza Uygun İlkokul Çantası Modelleri

Anne babalar çocukları için olumsuz hava şartları ile mücadele edebilen, çocuklarının tüm eşyalarını toparlayabilen iç hacmi geniş okul çantaları seçerler.

Çocukların ise hangi ilkokul çanta modelini seçeceklerini belirledikleri ana kriterler içinde çantanın dış yüzeyinde sevdikleri çizgi film kahramanlarının baskısı olması vardır. Okul çantaları seçiminde bu ilginin belirleyici olduğu kabul edilerek ilkokul çantası kız modelleri bebekli, çizgi film karakterli ve farklı desenlerde karşımıza çıkmaktadır. İlkokul çantası erkek modelleri ise lisanslı çizgi film kahramanlı, takımlar ve farklı desenlere sahip çantalardan oluşmaktadır.

Hem kız çocuklar hem erkek çocuklar için çekçekli ilkokul çantası ve ilkokul sırt çantaları modelleri mevcuttur.

Mağazamızda lisanlı sırt çantaları, Barbie tasarım sırt çantaları ve çekçekli modelleri bulabilirsiniz. Ayrıca eBavul fiyatları ile sahip olabileceğiniz kız ve erkekler için özel üretilmiş farklı renk ve tasarımlarda olan üçlü set çekçekli çanta modelleri en çok tercih edilen ürünler arasındadır. Üçlü set çekçekli çantalar iki bölmeli ana gövde, fermuarlı ön cep, fileli yan cep ve tablet bölmesinden oluşur. Beslenme çantası ve kalemlik ise seti oluşturan diğer iki parçadır.

Çocuğunuzun Boyuna Uygun İlkokul Çantaları

Çocuğunuzun fiziksel gelişiminin sağlıklı olması için kendisinin boyuna uygun bir ilkokul çantası seçmelisiniz. Çocuğunuz otururken çantasının boyu omzunu geçmiyorsa çocuğunuz için doğru bir okul çantası seçtiniz demektir. Sırt çantasının boyu omuz hizasını geçmiyor olmalıdır. Ayrıca seçtiğiniz ilkokul çanta çocuğunuzun sırt genişliğini aşmamalıdır.

Mağazamızdaki ilkokul çantaları ayarlanabilir sünger dolgulu askılara sahiptir. Böylece hem çocuğunuzun boyuna göre ayarlanabilir hem de çocuğunuzun omzunu acıtmaz.

Etiketler: Doğru İlkokul Çantası Seçmek
Ocak 26, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR