İhtiyacımıza Göre Bavul Seçme Rehberi

İhtiyacımıza Göre Bavul Seçme Rehberi

İhtiyacımıza Göre Bavul Seçme Rehberi

Küçük boy bavul çeşitleri kullanışlı olup kısa mesafeli seyahatler için ideal olan modellerdir. Genellikle hava yolu firmalarının kabin ölçüleri esas alınarak belirlenen küçük boy bavul modelleri evrensel olmamakla birlikte kabin boy bavul olarak isimlendirilmiştir.

Orta boy bavul modelleri küçük boy valizlerden biraz daha büyüktür. Orta boy bavullar kabin boy valizden farklı olarak biraz daha uzun mesafeli ve uzun vadeli seyahatler için idealdir.

Çocuk sahibi ailelerimiz ise hem kendi eşyalarını hem de çocuklarının eşyalarını bir valize sığdırabilmeleri için üretilen çocuk bavulları ile unutulmadı! Bu bavul çeşitleri genellikle çekçekli ve tekerlekli modeller olduğu için size oldukça pratik bir kullanım sağlayacaklar. Eğer sıklıkla ve uzun süreli seyahatlere çıkıyorsanız büyük boy bavul modelleri ile tüm eşyalarınızı yanınıza alabilirsiniz.

Bavul çeşitleri içinde kullanım konforu en yüksek olan bavul tahmin edileceği gibi tekerlekli modeldir. Kol gücü veya bel ve omuz desteği gerektirmediği için size fazla efor harcatmaz ve rahat bir kullanım sağlarlar.

Pilot boy valizin özelliklerine baktığımızda dikdörtgen ya da kare olması ve normal valiz ebatlarına göre daha küçük olmasıyla kabin boy valiz ile aynıdır. İki valizi birbirinden ayıran nokta pilot valiz modelinin dört tekerlekli ve çekçekli olmasıdır.

Son valiz çeşidimiz spor-seyahat çantası omuz askılı ve tekerleksizdir. İç hacmi geniş ve bölmeli bir çanta olduğu için çok uzun süreli olmayan seyahatlerinizde kullanabilirsiniz. Aynı zamanda antrenmana giderken de rahatlıkla eşyalarınızı yerleştirebileceğiniz konforlu bir modeldir.

Kaliteli Markalar Uygun Fiyatlı Bavullar eBavul'da

Mağazamızda bavul modelleri kabin boy, orta boy, büyük boy, spor-seyahat çantası, çocuk valizi ve pilot valizi olarak altı çeşit modele ayrılmıştır.

Bavul fiyatları bavulların üretiminde kullanılan malzemenin kalitesi ve sunduğu kullanım konforuna göre değişmektedir. Bu sebeple her bütçeye uygun bavul çeşitleri bulmak mümkündür. Mağazamızı ziyaret ederek birbirinden ünlü markalara ait bavullara eBavul'a özel avantajlı fiyatlarla sahip olabilirsiniz.

Mağazamızdaki bavul modelleri iç lastikli kilitli kemer, kademeli çekçek kolu ve eşyalarınızın ayrılabilmesi için fermuarlı iç donanıma sahiptir. Ayrıca modellerimizde ayarlanabilir şifreli kilit veya tsa sistemli kilit sistemi vardır. Bavullarımız eşyalarınızın kaymasını engelleyebilmek için iç lastikli ergonomik tutma saplı ve fileli iç eşya bölmeli 360 derece dönebilen silikon tekerleklere sahiptir.

 

 

 

Etiketler: İhtiyacımıza Göre Bavul Seçme Rehberi
Ocak 27, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR