Bir Bavul Seti Seçerken Nelere Dikkat Etmek Gerekir?

Bir Bavul Seti Seçerken Nelere Dikkat Etmek Gerekir?

Bir Bavul Seti Seçerken Nelere Dikkat Etmek Gerekir?

Bavul seti seçerken öncelikli olarak ihtiyaçlarınızı belirlemek en doğrusudur. Gereğinden fazla büyük veya fazla küçük bir bavul seti sizin işinizi zorlaştırır. Örneği aradığınız bavul seti ikili bir modelse fakat fazla eşyanız varsa, kıyafet ya da ayakkabılarınızı sıkıştırarak seyahat esnasında eşyalarınızın zarar görmesine neden olabilirsiniz. Öte yandan fazla sıkıştırılmış bir valiz, özellikle de kumaş ise fermuarları açısından sorun yaratabilir. Bu durum sizi seyahat esnasında mağdur edecek sebeplerden biridir. Ayrıca bavul seti seçerken materyal seçimi de önem taşır. Örneğin; Bir kumaş valiz seti ile sıvı veya hassas eşyalar taşımanız darbe almayı kolaylaştıracağı için pek doğru bir seçim olmayacaktır, onun yerine sert kapaklı bavul seti modellerini seçmeniz daha güvenli bir yol olacaktır. eBavul’da aradığınız her tür bavul set fiyatları açısından avantajlı ürünlere şimdi göz atabilirsiniz!



Seyahatlerinizde Bavul Seti Avantajlarını Keşfetmeye Ne Dersiniz?


Bavul seyahat için ve seyahatler dışında da sıkça ihtiyaç duyulan bir eşyadır. Özellikle uzun süreli seyahatlerde yanımıza bolca eşya almamız gerektiği için bir bavul seti dahi ihtiyaç olabilir. Özellikle kumaş valiz seti ya da sert kapaklı valiz setleri çok fazla tercih edilen valiz çeşitleri arasında yer alıyor. Tek bir bavul satın almak yerine bavul seti 3’lü veya daha az sayıda olan valiz seti 2’li modellere yönelmek avantaj sağlar.

 

  • Cambridge Polo Club 3'lü Bavul Seti PLBVL30010 SET Siyah en çok tercih edilen 3’lü valiz seti olarak size son derece büyük bir avantaj sunar.  İçerisinde 3 farklı boyda valize sahip olacağınız için tüm eşyalarınızı ayrı ayrı kategorize ederek, düzen sağlama fırsatına sahip olursunuz.

  • Öte yandan Axpe Grafik Desen Büyük Boy Abs Bavul & Valiz 217 Mürdüm ise en harika modellerden biridir ve son derece şık bir tasarıma sahiptir.

  • Daha portatif boylarda olan Cambridge Polo Club Pilot Valiz PLVLZ60016 Siyah kumaş valiz seti yerine size daha pratik bir kullanım imkanı sunar.

  • Ayrıca Nippon Casablanca Ayna Kum Orta Boy Valiz 1811FS-M- Kırmızı yaratıcı tasarımı ve şık görünümü ile sizlerin de beğenisini kazanacak.


Bavul setleri birden fazla kategoride eşyayı ayrı ayrı gruplandırmanızı sağlarken aynı zamanda da seyahat alanına vardığınızda eşyalarınızı da daha kolay bulmanıza yardımcı olacaktır. Öte yandan eBavul’da aradığınız her tür ve tarzda bavul seti bulabilirsiniz. İster aradığınız bavul seti 3’lü olsun ister aradığınız valiz seti 2’li olsun, her model ve çeşitte sert kapaklı veya kumaş valiz seti internet mağazamızda sizlere sunuluyor.

Etiketler: Bir Bavul Seti Seçerken Nelere Dikkat Etmek Gerekir?
Şubat 23, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR