Lise Okul Çantası Trendlerinde Zaman Turuna Çıkıyoruz!

Lise Okul Çantası Trendlerinde Zaman Turuna Çıkıyoruz!

Lise Okul Çantası Trendlerinde Zaman Turuna Çıkıyoruz!

Biraz eski günlere dönmeye ne dersiniz? Öğrencilerin kendi aralarında 90’lı yılların sonları, 2000’li yılların başlarında lise çantası trendleri vardı. Birçok kişi o dönemlerde lise çantaları için kendince bazı özelleştirmeler ve dokunuşlar yaparlardı. Lise okul çantası modelleri o yıllarda şimdiki kadar milyonlara varan tasarımlara ve çeşitlere sahip olmadığı için herkes kendi lise çantası için yaratıcı bir değişiklik fikri bulurdu. 90’lı yılların lise sırt çantası trendlerinden biri olan çantaya çengel iğne takmak, hem son derece uygun fiyatlı hem de o dönemin çılgınca trendlerinden biriydi.

Ayrıca yine aynı dönemlerde lise çantaları sadece çengel iğneler ile değil kola ve gazoz kapakları ile de dolmuştu. 2000’li yıllara girildiğinde yeni yeni popülerleşen ve satışta artık daha sık görmeye başladığımız rozetler lise okul çantası üstlerini süsledi. Öte yandan lise çantaları bir dönem de keçeli kalemler ile sınanmış ve çeşitli yazılar ile de tarz hale getirilmeye çalışılmıştı. Belli bir süre sonra tüm bu trendler yerini sadeliğe, soft renklere, daha minimal lise okul çantası modellerine bıraktı.

En Doğru Lise Çantası Seçimi Nasıl Yapılır?

Lise yıllarımız, çocukluktan gençliğe geçilen en güzel ve en heyecanlı zamanlardır. Gençliğe adım atılan bu yıllarda Barbie baskılı ya da Spiderman resimli bir lise okul çantası kullanmak istemeyebiliriz. Şık, kaliteli ve muhteşem tasarımları ile birbirinden havalı lise çantaları eBavul internet mağazasında sizleri bekliyor.

 

  • United Colors of Benetton Casual Sırt Çantası 70409 Turkuaz lise çantası modeline mutlaka göz atmanızı tavsiye ederiz.

  • Öte yandan Cambridge Polo Club Günlük Sırt Çantası PLCAN2077 Yeşil modeli daha klasik tarzdaki lise okul çantası modelleri yanında oldukça dikkat çekicidir.

  • Ayrıca Jansport Cross Town Blue Dusk Sırt Çantası EK0A5BAIN571 lise çantası hem erkek hem de kızlar için son derece şık ve kullanışlı bir modele sahiptir.

  • Yaratıcı tasarımı sayesinde Vans Street Sport Realm Sırt Çantası VN0A49ZJZBS1 Bordo lise okul çantası ise senenin en trend ürünleri arasında yerini almış durumda.

  • Herkesin severek kullandığı ve minimal bir tarza sahip olan Nors Highway Sırt Çantası B0027 Sarı lise çantaları geniş iç hacmi ve basic tasarımı sayesinde en çok dikkat çeken çantalardan biridir.

  • Kenyon Cox Krinkıl Sırt Çantası & A2195-TOPRAK lise çantası modeli ise geniş renk seçenekleri sayesinde sadece okulda değil birçok yerde yanınıza almak isteyeceğiniz bir görünüme sahiptir.


Son derece uygun fiyatlı, kaliteli, sağlam, geniş kapasiteye sahip, çeşitli bölmeleri ile konfor sağlayan birbirinden güzel lise çantaları eBavul farkı ile şimdi sizlerle!

Etiketler: Lise Okul Çantası Trendlerinde Zaman Turuna Çıkıyoruz!
Şubat 21, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR