Kalemlikler İle Okulun En Havalısı Olmaya Hazır Mısınız?

Kalemlikler İle Okulun En Havalısı Olmaya Hazır Mısınız?

Kalemlikler İle Okulun En Havalısı Olmaya Hazır Mısınız?

Okul hayatı boyunca belki de yüzlerce hatta binlerce kalem sahibi olabiliriz. Boya kalemleri, işaretleyiciler, tükenmez kalemler, renkli kalemler, uçlu kalemler, kurşun kalemler derken bunca ufak tefek eşyayı bir arada tutarak muhafaza etmek oldukça zordur. Hem kalemlerin kırılıp zarar görmemesi, hem de düzenli bir biçimde bir arada tek bir yerde toplu durması için elbette bir çözüm var. Kalemlik çeşitleri birbirinden güzel kalemleri darbelerden ve kaybolma riskinden korumuş olur.

Ayrıca kalemler sivri uçlu ürünler oldukları için nadir de olsa tehlikeli olabilirler. Bu nedenle elinize batmaması, çantanıza ucu ile zarar vermemesi ve kaybolmaması için tüm kalemlerinizi kalem kutusu içinde bir düzen sağlayarak saklayabilirsiniz. Birbirinden şık desenlere ve tasarımlara sahip, en havalı kalem çantası modelleri eBavul’da! Kalemlerinizden bile daha renkli kalemlik çeşitlerine sizler de bayılacaksınız! Okul hayatına renk katacak, eğlenceli, çılgın ve özgün tasarımlara sahip her biri birbirinden kullanışlı ve tarz görünen kalem kutusu çeşitlerine tek bir tıklama ile kolayca ulaşabilirsiniz.




Tek Kalem Kutusu İle Hem Tarz Hem Düzen Sahibisiniz

Kalemlik
çeşitleri birçok dinamik ve havalı tarzı ile eBavul’da sizlere sunuluyor. Okul zamanının gelip çatması ile yapılan tüm hazırlıkların içinde elbette kalem kutusu da olmalı. Kalem çantası sadece havalı değil, kaliteli kumaşı, sağlam fermuarı ve muhteşem tasarımı ile okulun en havalı öğrencilerinin çantalarında yerini alıyor. Birçok kalemlik fazla sade, sıkıcı modellerde ve çabucak fermuarı bozularak sorun çıkarabiliyor. eBavul’un benzersiz tasarımlara sahip kalemlik koleksiyonu ile sorunsuz ve bir o kadar da keyifli bir okul macerasına hazır mısınız?

  • United Colors of Benetton Çift Bölmeli Kalemlik 70116 Kırmızı modelinde dikkat çeken tasarım ve portatif kullanım imkanı ön plana çıkıyor.

  • Cambridge Polo Club Tek Gözlü Kalemlik KLK40023 Pembe ince yapısı sayesinde çantalarda daha az yer kaplıyor ve tasarımı ile kesinlikle muhteşem bir stil yaratıyor.

  • Ayrıca EASTPAK OVAL SINGLE SPLASHES DARK KALEM ÇANTASI & VFE-EK000717K271 hem kız hem de erkekler için oldukça minimal tarzı ile en çok sevilen modeller arasında yerini almış durumda.

  • Hem çocukların hem de gençlerin severek kullanacağı EASTPAK BENCHMARK SINGLE BRIZE NAVY KALEM ÇANTASI & VFE-EK000372K821en çok dikkat çeken modellerden biri.


Hem kalemleri bir arada tutmaya, hem de okul gereçlerini korumaya yarayan kalemlik ihtiyacın için en doğru seçeneklerden biri eBavul’un kalem kutusu koleksiyonu olacak. Ayrıca havalı olmanın da yanı sıra kalem çantası, okul çantasının da bir düzeninin olmasını, kalemlerin zarar görmemesini, tüm eşyalarını daha pratik bir biçimde bulmana da fayda sağlayacaktır. Hem şık hem de çok tarz görünen, her çeşit ve desende kalem kutusu çeşitleri için eBavul sizi bekliyor!


 

Etiketler: Kalemlikler İle Okulun En Havalısı Olmaya Hazır Mısınız?
Şubat 22, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR