BEL ÇANTASI SEÇERKEN DİKKAT EDİLMESİ GEREKENLER?

Bel Çantası Seçerken Nelere Dikkat Edilmelidir?

Bel çantası modelleri geçmişte çok kısa süre kullanılan ve bir süre sonra da demode olarak adlandırılmış bir moda hatası olarak görülürdü. Şimdi ise kıymeti ve konforu bilinmeye başlanan ve birçok modacı tarafından da koleksiyonlarında yer verilen bel çantası modelleri herkes tarafından sıkça tercih edilmeye başlanmıştır. Hem nostaljik hem de tarz bir başlangıca imza atan bel çantası modelleri artık neredeyse her tür kombinde yıldız parça olmaya başlamıştır.

 

Bel çantası seçerken birçok kişinin en çok dikkat ettiği nokta elbette kordon boyu ve çantanın ebatlarıdır. Genellikle küçük ebatlarda tercih edilen bele takılan çanta modelleri dilerseniz çapraz bir şekilde omuzda da taşınmaktadır. Büyük ebatlara sahip bel çantası modellerini taşımak zor olduğu gibi aynı zamanda da konfor konusunda da sıkıntı yaşamanıza neden olabilir.

 

Ayrıca bel çantası alışverişinizde mutlaka dikkat etmeniz gereken bir diğer özellik ise kesinlikle iç bölmeler olacaktır. Yeterli iç bölme sayısına sahip olan bel çantaları eşyalarınızı daha kolay bir şekilde organize etmenize yardımcı olur. Öte yandan birden fazla çeşitte eşya taşırken eşyalarınıza daha kolay bir şekilde ulaşmanızı da sağlayan bu bölmeler ile pratik bir çanta kullanımının tadını çıkarabilirsiniz.

 

Birbirinden Şık Bel Çantası Kombinlerini Deneyin

 

Spor bel çantası kadın kullanıcılar tarafından en sık tercih edilen ve oldukça sevilen modeller arasında yer almaktadır. Özellikle de son dönemlerde trend olan yüksek bel taytlar ve crop üst giyim ürünleri ile beraber sık sık kullanılan ve oldukça uyumlu görünen kadın bel çantası modelleri, omuzdan çapraz bir şekilde takılarak fazlaca kullanılır. Sokak modasında da sıkça göze çarpan kadın bel çantası çeşitlerini dilediğiniz şekilde kolayca kombinleme imkanına da sahipsiniz.

 

Oversize alt eşofman modelleri ve crop basic tişörtler ile beraber harika görünen kadın bel çantası modellerini şık güneş gözlükleri ve harika basic şapkalar ile beraber kombinleme imkanına sahipsiniz. Ayrıca soket çorap ve minimal bir bilek boy spor ayakkabı ile de harika görünen spor bel çantası kadın modasının ayrılmaz bir parçasıdır diyebiliriz.

 

Klasik bel çantası çeşitlerini de dilerseniz yazlık dar siyah elbise ve topuklu şık sandaletler ile beraber kombinleyebilirsiniz. Hem şık bir aksesuar olan hem de kullanışlı ve pratik olan bel çantaları size kombinlerinizde büyük bir avantaj sağlar.

 

Yüksek bel kot şort ve kolları volanlı bluzler ile harika bir bütün olacak olan bel çantaları birçok farklı renk seçeneği ve geniş model aralığı sayesinde de her tarz ve görünüme ayak uydurabilen tasarımları ile sizlerle. Dilediğiniz tarzdaki kombinlerle çok şık ve bir o kadar da rahat kombinler oluşturabilirsiniz. Avantajlı bir kullanım alanına sahip olan bel çantası modelleri şimdi elinizin altında sizleri bekliyor!

 

 

Etiketler: bel çantası modelleri
Mayıs 17, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR