YETİŞKİN VE ÇOCUK BAVULU NASIL HAZIRLANMALIDIR?

ÇOCUK BAVULU

Bavul hazırlamanın heyecan verici de bir yönü olduğunu herkes bilir. Tatil veya yeni bir seyahat macerası için gereken her şeyi bavullara koyup hazırlarken tatlı bir telaş sarar herkesi. Peki ya yetişkin ve çocuk bavulu hazırlarken nelere dikkat etmeli ve nasıl hazırlanmalı? Erkekler için genellikle valizler çok daha minimal ve sadeyken kadınlar için durum bazen aynı olmayabiliyor. Birden fazla ayakkabı, kozmetik, bakım ürünleri, farklı kombin çeşitleri derken bir kadın valiz kesinlikle akıllıca hazırlanmalıdır.

 

Kompakt bir valiz hazırlamak için öncelikle kıyafetlerinizi rulo şeklinde iç içe getirerek 2’şerli olarak küçülterek valize yerleştirmeniz daha fazla alan tasarrufu etmenizi sağlar. Ayrıca ayakkabı gibi hacmi geniş eşyalarınızın içlerine iç çamaşırı veya çorap gibi ufak eşyalarınızı koyarak daha fazla eşyayı tek bir valize kolayca sığdırabilirsiniz. Öte yandan çocuk bavulu hazırlarken de oyuncaklar için vakumlu poşetler son derece avantaj sağlayacaktır. Çocuk bavulu içerisine mutlaka atıştırmalık ya da yedek kıyafet de eklemek faydalı olabilir.

 

Bavul Modelleri Neye Göre Seçilir?

 

Seyahatlerin olmazsa olmazı bavul modelleri seçerken mutlaka kullanım alanı, seyahat sıklığı ve uzunluğu, kendi vücut ölçüleriniz ve seyahat çeşidinize göre bir tercih yapmanız gerekir.

 

Eğer uzun süreli ama nadir seyahatler yapıyorsanız ebat olarak büyük valiz modelleri bakmanız gerekecektir. Uzun süreli tatiller için yanınızda fazla eşya taşımanız gerektiğinden, geniş bir Benetton bavul çeşidi satın alabilirsiniz. Öte yandan eğer seyahat süreleriniz kısa ama sık sık seyahat ediyorsanız küçük kabin boy bavul modelleri işinizi görür ancak sık seyahaetler için asıl önemli olan nokta kesinlikle sağlam bir valiz edinmenizdir.

 

Tüm bunların yanı sıra valiz modelleri seçerken kendi boyunuza uygun bir çekçek sapı olan valizlere yönelmeniz gerekir. Taşıma esnasında size zorluk çıkartmayacak ve mümkün olduğunca kol ve gövde uzunluğunuz ile doğru orantılı olan valiz modelleri seçmeniz daha konforlu bir taşıma imkanını sizlere sunacaktır.

 

Eğer valiz modelleri bakarken aynı zamanda da seyahat amacınızı da göz önünde bulundurursanız çok daha rahat bir şekilde seçiminizi yapabilirsiniz. Yaz tatilleri için genellikle sert kapaklı ve su geçirmeyen valizler tercih edilebilir. Kısa süreli şehir gezileriniz için veya toplantılar için eğer kırılacak veya hassas eşyalar taşımıyorsanız size daha geniş bir alan sağlayacak olan ek bölmeli kumaş bavul modelleri de edinebilirsiniz.

 

En kaliteli ve en dayanıklı bavul modelleri ile seyahatlerinizde asla yarı yolda kalmadan, güvenle ve keyifle yolculuk yapmak için doğru valiz modelleri seçebilir ve harika bir tatilin tadını çıkarabilirsiniz.

 

 

 

Etiketler: ÇOCUK BAVULU, KADIN VALİZ
Mayıs 27, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR