Patili Dostlarımızın Yeni Oyuncağı Pet Çantaları

Patili Dostlarımızın Yeni Oyuncağı Pet Çantaları

Patili Dostlarımızın Yeni Oyuncağı Pet Çantaları

Patili dostlarımızla evde oldukça keyifli zaman geçirsek de onlarında dışarıya çıkacağı dönemler olacaktır. Örneğin aşıları ya da bakımları geldiğinde pet çantası ile taşıyarak veterinere gideriz. Seyahate çıkacaksak minik dostumuzu yalnız bırakmaktansa kedi seyahat çantası edinerek onu da seyahatimize dahil edebiliriz. Güzel bir günde kedi gezdirme çantası ile dostumuzla beraber keyifli bir yürüyüş yapabiliriz. Kısacası eğer bir patili dostumuz varsa pet taşıma çantası vazgeçilmezimiz olacaktır.

Evcil hayvan taşıma çantası ile dostumuz rahat bir şekilde taşınacağı için huzursuz olmayacak aksine bunun keyfini çıkaracaktır. Pet çantaları ihtiyaçlara yönelik olarak çeşitlendirilmiştir. Astronot pet çantası genellikle en yaygın kullanılan modeldir. Bu modelde alan kullanımı biraz daha fazla olduğu için dostumuz oldukça keyif alacaktır. Şeffaf kedi taşıma çantası ile dostumuz dışarıda olduğunu algılayabilecek ve huzursuz hareketler sergilemeyecektir. Kapalı ya da karanlık taşıma çantalarında agresif ve huzursuz olmalarının sebebi budur.

Bizim içinde taşıma kolaylığı olması açısından evcil hayvan sırt çantası daha doğru bir tercih olacaktır. Sırt çantası şeklinde bir pet çantası seçerek hem kendimize hem de dostumuza rahat bir kullanım sağlarız. Kedi taşıma çantası seçiminde markaların birçok özelliği düşünerek en iyi kedi taşıma çantası modelini tasarlamaya çalıştıklarını fark ederiz. Yazımızda bahsettiğimiz hususları da göz önüne alarak dostunuz için en doğru taşıma çantasını bulabilirsiniz.

Kullanım Açısından Pet Çantası Özellikleri

Bakımı, maması ve tüm ihtiyaçları ile bize bağımlı olan dostumuz için seçim yaparken kendimiz içinde göz önünde bulundurmamız gereken unsurlar bulunmakta. Mesela dostumuz için bir kedi sırt çantası tercih ettiysek bu çantanın askılarının ayarlanabilir ve sünger omuz desteği bulunduğuna dikkat etmeliyiz. Kullanmadığımız zamanlarda katlanabilir kedi taşıma çantası ile yerden tasarruf sağlayabiliriz. Dostumuz kedi çantası içerisindeyken olası bir pisletme durumunda ise silinebilir kumaştan üretilen kedi taşıma çantaları işimizi oldukça kolaylaştıracaktır.

Astronot kedi çantası modellerinde taşıma kapasitesi nispeten daha fazladır. Bu sebeple büyüyen dostumuz için uzun süre kullanabileceğimiz bir çanta olacaktır. Astronot kedi çantası esnek plastikten üretildiği için düşmeyi engelleyerek koruma sağlar. Daha öncede bahsettiğimiz gibi şeffaf kedi çantası içerisinde dostumuz daha huzurlu olacağı gibi temizleme açısından da uygun bir modeldir. Yüzeyinde ve yan ceplerinde bulunan hava delikleri sayesinde dostumuz risksiz bir şekilde taşınabilir.

Yazımızda bahsettiğimiz özelliklere göre pek çok marka kedi taşıma çantası tasarlamıştır. Bu sebeple özelliklerin birçoğu önemli olup her modelde bulunduğu için kedi çantası fiyatları genellikle birbirine yakındır. Sizde dostunuz için bir taşıma çantası edinmek isterseniz eBavul aracılığı ile ünlü markaların çeşitli modellerine göz atabilirsiniz. 

Etiketler: Patili Dostlarımızın Yeni Oyuncağı Pet Çantaları
Ocak 14, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR