Miniklere Özel Valiz Seçimi İçin Tavsiyeler

Miniklere Özel Valiz Seçimi İçin Tavsiyeler

Miniklere Özel Valiz Seçimi İçin Tavsiyeler

Seyahat etmek hem ailecek güzel anılar biriktirmemizi sağlar hem de birlikte yeni bir macera yaşamımıza sebep olur. Çocuklu bir ailede genellikle seyahatler için valiz seti daha mantıklı bir karar gibi görünse de çocuklar büyüdükçe kendine ait özel alanları ve eşyaları olsun isterler. Seyahate çıkarken çocuğunuza eşya bilinci ve sorumluluğu aşılamak onu daha özgüvenli bir birey haline getirecektir. Bu nedenle artık seyahatlerinizde ailenizin minik üyesi için bir çocuk valizi edinmek isteyebilirsiniz.

Çocuk valizi seçerken karşınıza birden çok çocuk valiz modelleri çıkacaktır. Bu konuda markalar çocukların hayal dünyası ve çizgi film karakterlerinden ilham alarak onlara yönelik baskıların kullanıldığı çocuk bavul modelleri tasarlarlar.

Çocuklar İçin Valiz Modeli Seçerken Göz Önünde Bulundurulması Gerekenler

Seyahat alışverişi yaparken ailenizin küçük üyesi için bir bavul almaya karar verdiniz. Peki çok sayıda çocuk bavul modelleri arasından doğru seçimi nasıl yapmalısınız?

1-Sağlığa uygun materyal kullanımı

Çocuklar kendilerine ait eşya sahibi olmaya bayılırlar bu sebeple ona aldığınız çocuk valizini de çok sevecekler ve hep yanlarında olsun isteyeceklerdir. Bu nedenle uzun kullanım ve temas sırasında sağlığa zarar verici bir materyal kullanılmamış olmalıdır.

2-Kullanımı kolay bir model olmalı

Çocuğunuzun zevkine uygun bir model tercih ettiyseniz büyük ihtimalle kullanmak ve tadını çıkarmak isteyebilir. Bu sebeple onun taşıyabilmesi, rahat hareket edebilmesi için birçok ünlü markanın tasarladığı tekerlekli çocuk valizi ve çekçekli çocuk valizi modellerini tercih edebilirsiniz.

Tekerlekli çocuk valizi rahat hareket kabiliyeti sayesinde güvenli zeminlerde çocuğunuz için keyifli bir araç olabilir.

Bir diğer husus ise çok hızlı gelişim gösteren çocuklarınız için çekçekli çocuk valizi tercih edebilirsiniz. Çekçekli çocuk valizi modelinde en dikkat edilmesi gereken özellik çekçeklerin ayarlanabilir özelliğinin bulunmasıdır.

3-Çocuğunuzun zevkine uygun olmalı

Genellikle her çocuğun bir çizgi film karakteri veya sevdiği bir takım vardır. Çocuklar için valiz alışverişi yaparken onların isteklerini, mutluluklarını göz önünde bulundurmalıyız. Birçok marka bu hususları da dikkate alarak kız ve erkek çocuklar için binlerce model çocuk valizi tasarımı yapmışlardır.

Onların zevkine hitap edebilmek için kız çocuk valiz modellerinde renkli, simli çıkartmalar eğlenceli figürler kullanırken, erkek çocuk valiz modellerinde ise süper kahraman figürleri, araba çıkartmaları gibi çocuğunuzun uzun süre zevkle kullanabileceği bir seyahat arkadaşı oluşturmuşlardır.

4-Geniş iç hacim özelliği

Ailenizin minik üyesi seyahat süresince kullanacağı eşyaları, oyuncakları, kitapları artık kendine ait bavulunda bulundurmak isteyecektir. Bu gibi durumlarda iç hacmi geniş çocuk valizleri pek çok eşyayı taşıma imkanı sunar. Geniş iç hacmi ve iç bölmeleri sayesinde uzun süreli seyahatlerde iyi bir kurtarıcı haline gelir.

Piyasada pek çok markanın çocuklar için valiz seçeneği mevcut bununla beraber kalite, dayanıklılık, sağlığa elverişlilik gibi özellikler eklenince çocuk valiz fiyatları aralığı oldukça geniş tutulmuştur. Bu konuda ihtiyacımızı iyi belirlemeli ve bütçemize uygun olan çocuk valiz modelleri arasından doğru seçimi yapmalıyız.

Etiketler: Miniklere Özel Valiz Seçimi İçin Tavsiyeler
Ocak 04, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR