Herkesin İhtiyacı; Cüzdanlar

Herkesin İhtiyacı; Cüzdanlar

Herkesin İhtiyacı; Cüzdanlar

Cüzdanlar günlük hayatta her zaman yanımızda bulundurduğumuz aksesuarlarımızdır. Kadın ve erkek fark etmeksizin kaliteli cüzdanlar hepimizin hakkı. Eğer satın aldığınız cüzdanı uzun süre kullanmak istiyorsanız seçtiğiniz cüzdan kalitesine yani kullanılan malzemeye dikkat etmelisiniz. Hammaddesi deri olan cüzdan modelleri arasından tercih yapmanız size daha uzun süren bir kullanım sağlayacaktır.

Cüzdan aksesuarında model ve renk seçeneği oldukça fazladır. Peki ama bu kadar seçenek içinde doğru cüzdan tercihi nasıl yapılır? İlk aşama ihtiyacınızı belirlemektir.

Cüzdan Modelleri

Cüzdan kalitesi modelin üretiminde kullanılan hammadde ile doğru orantılıdır. Cüzdanlar kalitelerine göre modellere ayrılır. Bu modeller deri, suni deri, kumaş ve sentetik deri cüzdandır.

Gündelik hayatımızın koşturmacasında kıyafetlerimiz nasıl hissettiğimizi de göstermektedir. Cüzdanlar ise bu giysi tercihlerimizi destekleyici nitelikte olup tamamlar.

Ayrıca boyut ve şekilleri göz önüne alınarak uzun, kısa, büyük, küçük olarak cüzdan modelleri tasarlanmıştır.

Kalite, tarz ve boyut anlamında kadın ve erkek cüzdan modelleri aynıdır. Ama cüzdanın işlevselliği düşünüldüğünde kadın ve erkek cüzdan modelleri birbirinden ayrılıp farklı isimler alır.

Kadın Cüzdan Modelleri

Eşyalarınızın düşüp kaybolmasını engellemek, dağınıklığı ortadan kaldırmak istiyorsanız fermuarlı kadın cüzdan modelleri size uygun olacaktır. Gösterişli parçaları seviyor ve cüzdanım kalabalık olacak diyorsanız çanta kadın cüzdan modellerini tercih edebilirsiniz. Aradığı her şeyi tek bir yerde bulmak isteyenler için ise kartlık kadın cüzdan modelleri en doğru seçim olacaktır. 

Erkek Cüzdan Modelleri

Kadın ve erkek olarak görünüşümüzle, zevklerimizle, seçimlerimizle birbirimizden farklı varlıklarız. Cüzdan seçiminde gösterdiğimiz önceliklerimiz ve tercihlerimiz de bu durumu desteklemektedir. Kadınlardan farklı olarak erkekler kendileri için kullanışlı olan cüzdan tasarımlarını tercih ederler.

Boyut olarak büyük olmayan ceplerine sığabilecek büyüklükte cüzdan sever erkekler için klasik erkek cüzdan modelleri ya da çok sayıda kredi kartı ve kartvizit taşıyanlar için kartlık erkek cüzdan modelleri tasarlanmıştır.

Ünlü Markalar Tasarım Cüzdanlar eBavul’da!

Ünlü ve farklı markaların kadın ve erkekler için özel olarak ürettiği cüzdan modellerini eBavul’da inceleyebilir. Bir tık ile hesaplı cüzdan alışverişinin tadını çıkartabilirsiniz.

Etiketler: Herkesin İhtiyacı; Cüzdanlar
Ocak 18, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR