Dağcı Kamp Çantası Nasıl Seçilir?

Dağcı Kamp Çantası Nasıl Seçilir?

Dağcı Kamp Çantası Nasıl Seçilir?

Kamp sırt çantası bir kampçının olmazsa olmazıdır.  Hafta sonu kamp yapmaya karar verdiniz. İlk ihtiyacınız dağcı sırt çantası olur. Çantanıza yanına aldığınız tüm eşyaları sığdırabilmelisiniz. Çantanız bütün eşyalarınızı taşıyabilecek güce sahip olmalıdır. Ayrıca çantanızı rahat taşımalısınız. Çantanız sırtınızı ve belinizi rahatsız etmemelidir. Kamp çantası diğer bir ismiyle dağcı sırt çantası seçimi kolay gibi görünse de zorlayıcıdır. Rahat ve konforlu bir taşıma sağlamak için valiz gibi dağ ortamına uyumsuz modeller tercih etmemelisiniz. Sizin ihtiyacınız olan ürün dağcı sırt çantası olacaktır.

Dağcı Kamp Çantası Seçiminde Doğru Hacim

Dağcı çantaları hacme göre boyutlandırılır. Öncelikle ihtiyacınız olan hacmi seçmeli daha sonra dağcı çantaları arasından seçim yapmalısınız. İhtiyacınız olan kamp sırt çantası hacmini kamp yapacağınız süreye göre belirlemeniz en ideali olacaktır. Hacmi yüksek olan dağcı çantaları daha ağırdır ve içine daha çok eşya alır. Örneğin iki gece ile planlanmış kamplarınız için otuz-elli L yeterlidir. Beş geceye kadar uzanan kamplar için ise elli L üzerinde dağcı kamp çantası modelleri arasından seçim yapmalısınız.

Dağcı Kamp Çantası ve Bölmeleri

Dağcı kamp çantası seçerken dikkat etmeniz gereken ikinci nokta çantanızın bölmeleridir. Kamp yapmak için kullanmayacaksanız gideceğiniz ortam dağ ve orman değilse çok fazla bölmeli olmasına gerek yoktur. Ama kamp yapmak için orman, dağ gibi ortamlarda kullanacağınız dağcı çantası en başta saklama torbaları, dolgular ve havalandırma yuvalarına sahip olmalıdır.

Dağcı Kamp Çantası Seçiminde Vücuda Uygunluk

Kullanımı kolay ve işlevsel olan tüm ekipmanlar ergonomiktir. Kamp yapmak için seçtiğiniz dağcı kamp çantası vücudunuza uygun olmalıdır. Vücudunuza uyumsuz bir dağcı çantası seçerseniz çantanızı taşırken zorlanırsınız.

Dağcı Kamp Çantasında En Doğru Seçim ve Dış Koşullar

Kamp yapma planınız için hazırlanırken dağcı kamp çantası seçiminizde hava şartlarına bağlı dış koşullardan etkilenmeyen, yağmur, ısı ve ışık geçirmeyen modeller arasından çantanızı seçmeniz çok daha konforlu bir kamp yapmanızı sağlayacaktır.

En iyi dağcı sırt çantası kamp süresi planınıza uygun hacimde, yeterli bölmeye sahip, vücudunuza uygun ve dış koşullardan etkilenmeyen modeldir.

Bu özelliklere ve tarzınıza uygun olan kamp yaparken size sağladığı konfor ile destek olacak dağcı çantaları için eBavul’u ziyaret edebilirsiniz.

Etiketler: Dağcı Kamp Çantası Nasıl Seçilir?
Ocak 19, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR