Bel Çantası Modası Artık Geri Döndü!

Bel Çantası Modası Artık Geri Döndü!

Bel Çantası Modası Artık Geri Döndü!


Hızlı bir şekilde geçmişten gelen ve herkese aslında ne kadar da konforlu olduğunu hatırlatan bel çantası modelleri şimdi sokak modasında hakimiyet sürdürüyor! Bir dönem yalnızca demode gibi görünen ve konforu yeni keşfedilen bel çantası şimdi neredeyse her kombinde yer almaya başladı. Özellikle de omuzdan çapraz takılarak da kullanılan ve ellerin serbest kalmasını sağlayarak kolay bir kullanım imkanı sunan bele takılan çanta modelleri birbirinden şık tasarımları ile oldukça gösterişli. Bu gösterişli tasarımlara sahip kadın bel çantası çeşitleri ile benzersiz kombinler de yaratabilirsiniz. Modaya yön verecek ve size bambaşka bir hava katacak bel çantası modelleri ile yapılan kombinleri gelin birlikte inceleyelim.


Birbirinden Şık Ve Gösterişli Kadın Bel Çantası Kombinleri

 

Yaratıcı ve dinamik bir görünüm elde etmenize büyük bir olanak sağlayan bel çantası çeşitleri ile farkınızı ortaya koyma vakti. Tıpkı podyumdaymış gibi tüm gözler sizin üzerinizdeyken birbirinden modern kombinleriniz ile sokak modasına ilham olabilirsiniz.

Taba rengi büstiyerler ve crop tişörtler yaz aylarında muhteşem bir etki yaratıyor. Altına giyeceğiniz soft mavi bir kot şort ile kadın bel çantası birleşimi nefis olacaktır. Üstelik şık görünürken de aynı zamanda rahatlığınızdan da ödün vermemiş olacaksınız. Dilerseniz yine taba rengi bir sandalet ya da beyaz bir spor ayakkabı ile de kombininizi tamamlayabilirsiniz.

Yüksek bel parlak taytlar ile birlikte kullanabileceğiniz oversize tişörtler casual giyim tarzının en rahat parçalarındandır. Bu parçalara renkli bel çantası modelleri ile hareket katarak konforlu ve sportif bir kombin yaratabilirsiniz. Dilerseniz tayt paçalarınızın üstüne çıkan renkli soket çoraplar da tercih edebilirsiniz. Aynı zamanda da çeşitli aksesuarlar kullanarak kombinizin minimalizmini de biraz kırabilirsiniz.

Oldukça şık bir görünüm sunan dar siyah pantolonların üzerine basic gömlekler giyerek smart casual bir tarz yaratmanız mümkün olacaktır. Spor ayakkabılarınız ile bütünleyeceğiniz bu kombinde ayrıca harika kadın ve erkek bel çantası çeşitleri kullanabilirsiniz.


eBavul’un En Kullanışlı Bel Çantası Modellerini İnceleyelim


Hem şık hem de pratik bir kullanıma sahip olan bel çantası çeşitleri ile günlük olarak oldukça rahat edeceksiniz. Öte yandan sizlere modanın pratik ve zarif yönünü de yaşatan bel çantası modellerini gelin birlikte inceleyelim.

                 
 

  • EASTPAK SPRINGER SHINE BLACK MİNİ ÇANTA & VFE-EK000074K411 her tür kombin ile uyum sağlayacak ve oldukça rahat bir kullanıma sahip bele takılan çanta modelleri arasındadır. Hem spor hem de dilerseniz klasik tarzda bir kombine kolayca uyarlayabileceğiniz Eastpak bel çantası ile muhteşem görüneceksiniz!

           
     
  • Matmazel Orfeo bel çantası ise özel günlerde bile kolayca kullanabileceğiniz zarif ve şık bir modeldir. Dilerseniz bluzler ve saten gömlekler ile bile kullanabileceğiniz bu çok yönlü bel çantasını inceleyebilirsiniz.

            
     
  • Kenyon Cox Krinkıl Body Bag & A501-SARI yaratıcı tasarımı ve harika parlak renkleri ile oldukça gösterişli ve havalı bir görünüme sahiptir.

     

eBavul’un sizlere özel seçtiği birbirinden şık ve kullanışlı bel çantası modelleri için şimdi web sitemize göz atabilirsiniz!


 
Etiketler: Bel Çantası Modası Artık Geri Döndü!
Mart 25, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR