Benzer Ürünler

Vagon Uzspace 520 Ml Tritan Matara VGN-5044-Kahve 0350 (VGN-5044)

Marka : Markasız
İndirim Oranı : %17 İndirim
Fiyat : ₺324,00(KDV Dahil)
İndirimli : ₺270,00(KDV Dahil)
₺67,50 'den başlayan taksitlerle


Vagonlife Uzspace Tritan Su Matarası 520Ml 

Sahale Tritan serisi suluklarımız BPA, fitalat ve toksit madde içermeyen, koku yapmayan tritan hammaddesinden üretilmiştir.

Tritan doğada cama en yakın hijyenik, sağlıklı ve darbeye dayanıklı malzemedir. Kilitli kapağı ve kapakta yer alan contası sayesinde sızdırmaz özelliğe sahiptir. Conta içerisindeki sızdırmazlık silikonları sökülmemelidir.

Çantada, araçta, okulda, spor yaparken, doğa yürüyüş ve aktivitelerinizde ve günlük hayatta rahatça kullanabilirsiniz. Özellikle bu model seyahatler için tasarlanmıştır, çantaya veya kancaya asmak için plastik kulbu bulunur.

Silikon korumalı kaydırmaz gövde sayesinde kolay ve keyifli bir kullanım sağlar. Süzgeci bulunmaktadır. Ürünün arkasında sıvı tüketimini gösteren ölçü skalası bulunmaktadır.

Darbelere dayanıklı ve tutması çok rahat olan bu matara çocukların ve yetişkinlerin sağlığı için kesinlikle güvenlidir.

Kendine özel kutusu ve harika tasarımı ile ideal bir hediyedir.

Tüm ürünlerimiz T.K.I.B testelerinden olumlu onay alarak testleri geçmiştir. Mataraların içerisine rahatlıkla sıcak veya soğuk sıvılar koyabilirsiniz.

Mataraların içerisinde bulununan silika jeli (nem alıcı paket) kullanmadan önce imha ediniz. Bulaşık makinesinde yıkandığında zamanla üzerinde mikro çizikler oluşur, bu yüzden elde yıkanması tavsiye edilmektedir.

Kaynatılmaması ve strelizasyon cihazına konulmaması gerekir. Ürünü her kullanımdan sonra yıkayınız ve ertesi güne içerisinde sıvı bekletmeyiniz. Bu zamanla koku oluşmasına neden olabilir.

Bu modelde pipet bulunmamaktadır.

Boyutları : 23cm x 6cm

Hacim : 520ml

 

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR