title
title
title
title
title
title
title

  #ebavultrendleri
        Bir Tıkla Kapında!

                                                           
Evde, Okulda, İşte Ve Her Yerde eBavul Yanınızda
Her alanda, en çok ihtiyaç duyduğumuz çantalar aynı zamanda da moda dünyasında da büyük bir yere sahip aksesuarlardan biridir. Her gittiğimiz yerde mutlaka yanımıza aldığımız eşyalarımızdan biri de çantamızdır. eBavul’da bulacağınız birbirinden şık ve kaliteli çanta modelleri ve daha birçok ürün en uygun fiyata sizlere sunuluyor. Aradığınız her şeyin en kaliteli ve en uygun fiyatlı seçeneğini bulmak için en doğru adrestesiniz.  eBavul’da en iyi okul çantası markaları, kartlıklar ve her yaşa, her tarza uygun cüzdan modelleri bir arada. Minik dostlarımız için son derece konforlu olacak, kaliteli ve sağlam pet çantası modellerinden tutun, ofis şıklığını yansıtacak evrak çantası modellerine kadar birçok çeşit ürüne ulaşabilirsiniz. İşiniz, tatilleriniz ve seyahatleriniz için kullanacağınız valiz modelleri ve birbirinden şık seyahat çantaları da oldukça dikkat çeken ürünlerimiz arasında yer alıyor. Çantanın her çeşidine yer verdiğimiz ebavul.com’da dilediğiniz ürünlere kolay ve hızlı bir şekilde ulaşarak güvenle alışveriş yapabilirsiniz.


En İyi Çanta Markaları İle eBavul Farkını Yaşayın
eBavul’da en sevdiğiniz markaların, en iyi çanta modellerini sizler için bir araya getirdik! Kenyon Cox sırt çantası modelleri, size konfor ve rahatlık sağlayacak bel çantası ve son zamanlarda en çok tercih edilen çapraz çanta çeşitlerine bayılacaksınız. Matmazel’den davetlerinize özel üretilen en gösterişli el çantası modelleri ve vazgeçemeyeceğiniz omuz çantası çeşitleri ile herkesin gözleri kamaşacak. Outdoor sırt çantası ve bel çantası denince akıllara gelen ilk markalardan biri olan The North Face’in modellerini de çok seveceksiniz. Aynı zamanda Nike ve Lumberjack markalarının da en çok tercih edilen okul çantaları ve diğer sırt çantası modelleri sizleri bekliyor. Valentino Orlandi’de özellikle kadınlar için özenle tasarlanan cüzdan ve sırt çantası modelleri dikkat çekiyor. Vans, New Balance, Jaka, United Colors Of Benetton ve U.S. Polo Assn. gibi birçok dünya markasının en sevilen çantalarını incelemeye ne dersiniz? Öte yandan eBavul’da çocuklar için Winx, Cars, Monster High, Çilek Kız, Frozen, Spiderman, Barbie, Lol Surprise, Sindy, Hello Kitty ve daha birçok lisanslı ürün ve marka da mevcut. Hem yetişkinlerin hem de çocukların severek kullanacağı, kaliteli, yaratıcı tasarımlara sahip kaliteli çanta modelleri ile tarzınızı yansıtma zamanı!



Sırt Çantası Ve Çanta Modellerini eBavul İle Kombinlemek Çok Kolay

Kombin yapmak, birden fazla parçayı birbiri ile uyumlu ve yakışır vaziyete getirerek, görsel anlamda ek bir estetik sağlamaya denir. Kıyafet ve aksesuarlarımızı bir arada daha uyumlu ve şık bir şekilde birleştirmeyi sadece özel günlerde değil, günlük hayatta da isteriz. Kıyafetlerimiz ya da ayakkabımız ile en çok uyum yakalamasını istediğimiz parçalardan biridir çantalar. Bu nedenle çanta seçimleri de oldukça önemlidir. Sırt çantaları klasik giyimde kombin yapması zor gibi görünen parçadır. Fakat deri ve fermuar detaylarında gümüş ya da altın renk kullanılmış sırt çantaları klasik giyimin konfor ile buluşmasının en güzel örneklerinden biridir. Öte yandan spor tarzda ve aynı zamanda basic bir rahatlık sunan bel çantası ve çapraz çanta modellerini de hem outdoor ayakkabı ve giyimde hem de doğrudan spor stil ile birleştirmek mümkündür. Kadınların en çok tercih ettiği çeşit olan omuz çantası ile yapılabilecek binlerce kombin vardır. Bel altı, oversize ceketler ve mini yüksek bel etekler ile omuz çantası son zamanlarda bir arada en sık kullanılan parçalardandır. Ayrıca omuz çantanızın sapını uzatarak, omuz hizasından belinize kadar çapraz şekilde takıp hem daha rahat taşıyıp hem de farklı bir model de oluşturabilirsiniz. Davetlerde, kokteyl, balo ya da düğün gibi etkinliklerde klasik elbiseler, abiyeler ve özel gün elbiseleriniz ile birlikte en rahat kullanacağınız çanta çeşidi olan el çantası modelleri ise kurtarıcı niteliktedir. El çantaları birçok farklı tasarıma sahip olabilir. Taşlı, payetli, kadife, rugan, deri, boncuklu, baskılı, nubuk, süet ya da saten birçok çeşitte el çantası bulabilirsiniz. Genellikle özel günlerde tercih edildiği için el çantaları casual tarza fazla uzaktır ve bir cüzdan boyutuna yakın ebatlarda oldukları için, yanında çok eşya taşıyan kullanıcılar için günlük olarak tercih edilmesi önerilmez. İhtiyacınız olan her ebatta, hayal ettiğiniz her modelde ve tarzda çantaya eBavul ile ulaşın.


Doğru Çantayı Seçmek İçin eBavul İlk Durağınız
Çanta seçimi özellikle günlük olarak yanında çanta taşıyanlar için oldukça önemlidir. Çanta seçiminde kumaş, dikkat edilmesi gereken bir detaydır. Çantalarda bazen ciddi yükler taşıdığımız için seçtiğimiz çantanın dayanıklı ve sağlam bir kumaşının olması dikkate alınması gereken unsurlardan biridir.

Öte yandan seçeceğimiz çantayı haftanın neredeyse her günü, sabit olarak kullanmak istiyorsak renk de çok önemlidir. Günlük kıyafet seçimimizde en sık tercih ettiğimiz renkler ve tonları nelerdir, önce bunu belirlemeliyiz. Genellikle yumuşak, pastel ve açık tonlu renkler tercih ediyorsak, canlı ve parlak bir kırmızı renkte bir çanta almak bizim için kullanışsız ve kombinlemesi zor bir tercih olacaktır. Tüm bunların yanı sıra, çanta seçerken aslında belki de bizim için tercih sırasını etkileyecek en önemli etken çanta bölmeleridir. Özellikle eğer yanınızda kozmetik, kalem, anahtar, toka vb. küçük parçalı ve çok eşya taşıyorsanız çanta bölmeleri en büyük ihtiyacınızdır. Çünkü çanta bölmeleri sayesinde aradığınız eşyaları daha kısa sürede bulursunuz, aynı zamanda da eşyaların zarar görmesini, birbirine karışıp bulaşacak ürünlerin ayrı kalmasını, anahtarınızın telefon ekranınızı deforme etmesini ya da düzensizliği tamamen önler. Dolayısıyla siz hangi özellikte, hangi renk ya da türde çanta ya da valiz modelleri ararsanız arayın, eBavul ile hepsine ulaşmak artık mümkün.

Sen Yorulma, eBavul Bir Tıkla Kapında! | Çanta, Valiz
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR